To je to što me zanima!

Transformacija mlade glumice: Stalno su me nazivali debelom

Šest godina bila sam na antidepresivima i koliko god bih vježbala, od tih sam tableta bila punija. Nisam ih htjela prestati uzimati jer sam već jednom prolazila kroz to i nisam htjela ponoviti taj užas, priča Ariel Winter
Vidi originalni članak

Američka glumica Ariel Winter (20) poznata po ulozi Axel u seriji 'Moderna obitelj' još je od djetinjstva dobivala kritike na račun svojeg izgleda. Glumicu su još od 11. godine nazivali debelom te ju vrijeđali, a stalno je bila pod pritiskom okoline. 

- Šest godina bila sam na antidepresivima i koliko god bih vježbala, od tih sam tableta bila punija. Nisam ih htjela prestati uzimati jer sam već jednom prolazila kroz to i nisam htjela ponoviti taj užas. No počela sam se osjećati vrlo loše i tada sam odlučila da ću ih barem promijeniti. Nakon promjene terapije odmah sam se počela osjećati bolje, a izgubila sam i kilograme, čak i previše - izjavila je Ariel koja se nedavno pokazala novim izgledom, točnije glumica je izgubila 14 kilograma. 

- Vježbam i tijelo mi napokon reagira na to. No, iskreno, nedostaju mi moje stare obline. Htjela bih dobiti koji kilogram mišića, to bi bilo i zdravije za mene. I želim svoju stražnjicu natrag! - rekla je nedavno glumica koja su nerijetko puta prozvali najseksepilnijom glumicom. 

Iako Ariel i sama nije ljubiteljica plastičnih operacija, jednoj se podvrgnula iz zdravstvenih razloga. 

- Zaista su narasle preko noći. Sjećam se da sam kao klinka bila ravna poput daske i stvarno sam htjela grudi. I onda su se 'dogodile'. Počele su rasti i izgledalo je kao da nikada neće prestati. S 15 godina nosila sam košaricu F. Kako se nositi s time? Počelo me toliko boljeti na setu 'Moderne obitelji' da nisam mogla više izdržati - rekla je Ariel u intervjuu za časopis Glamour.

ŠOKANTAN RAZLOG: Evo zašto Meghan Markle uvijek ima istu pozu u javnosti

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 26.08.2019.

    plitka pamet i dobar izgled.dobitna kombinacija za medije i farmaceute😩 jedni te uvjere da si debela,a drugi ti prodaju “lijekove”😂😂

  • mickey_zg 26.08.2019.

    meni na ovoj drugoj slici super izgleda... IstinaBog, tata bih joj mogao biti, ali svejedno super izgleda

  • jim_clark 26.08.2019.

    Dobro, smršavila si, sad si bolja osoba, više vrijediš? Da ljudi usmjeravaju toliko napora u pametne stvari, ne bi znali za bolesti, ali bi znali što ima na kraju svemira!

Komentiraj...
Vidi sve komentare