To je to što me zanima!

Trudna Adriana oduševljava u Grčkoj, a Duje je pravi romantik

Diplomirana pravnica pratiteljima svakog dana 'servira' novi kupaći kostim, a onda istakne i trudnički trbuščić. Sa suprugom se opušta na medenom mjesecu
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Duje Ćaleta-Car (24) i njegova supruga Adriana (29) već danima odmaraju u Grčkoj. Par se trenutačno nalazi na grčkom otoku Mykonosu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografije predivnih boja krase njezin Instagram profil, a tisuće pratitelja uvijek obraduju njezine modne kombinacije, pogotovo sada kad je trudna. Istaknula je trudnički trbuščić u jednodijelnim kupaćim kostimima, ali i raznim haljinama. Sa suprugom uživa u raznim delicijama, ali i pogledima na more.

- Zlatni sat - napisala je trudnica pozirajući pored zalaska sunca. U badiću na bijelo-plave prugice držala je ruku na trbuhu, a pažnju je ukrala košara srcolika oblika u kojoj se nalazilo cvijeće, lubenica, kokteli...

- Jako ste romantični - pisali su im pratitelji. 

Par je u vezi nekoliko godina, a u fokus javnosti lijepa Adriana došla je na ljeto 2018. kada su 'vatreni' igrali Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Bodrila je svog partnera na tribina i bila velika potpora u svemu.

OD ISTRE DO DUBROVNIKA Vatreni nakon Eura uživaju na odmoru s 'boljim polovicama': Evo gdje ljetuju nogometaši...

U ožujku su se zaručili, sredinom travnja obznanili da im stiže prinova, a onda krajem svibnja i uplovili u bračnu luku. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Brufen 15.07.2021.

    Duje Ćaleta-Car i supruga Duje Ćaleta-Cara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare