Vatreni nakon Eura uživaju na odmoru s 'boljim polovicama': Evo gdje ljetuju nogometaši... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 142

Vatreni nakon Eura uživaju na odmoru s 'boljim polovicama': Evo gdje ljetuju nogometaši...

Vatreni nakon Eura uživaju na odmoru s 'boljim polovicama': Evo gdje ljetuju nogometaši...
11

Naši reprezentativci teren su zamijenili morem. U društvu obitelji uputili su se na razne lokacije diljem hrvatske obale i tako, prije početka nove sezone, započeli sa zasluženim odmorom

VIDEO

Nakon povratka iz Kopenhagena s Europskog prvenstva, na kojemu je Španjolska zatvorila vrata našim Vatrenima za prolazak dalje, reprezentativci su se raštrkali i s obiteljima krenuli na dugoočekivano ljetovanje. I dok većina njih uživa duž hrvatske obale,  Duje Ćaleta-Car (24) trudnu suprugu Adrianu (29) odveo je u Grčku. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Dalić i Rebić VIDEO

Golman Vatrenih, Dominik Livaković (26), s djevojkom Helenom Matić (27) ukrcao se na jahtu kojom će ploviti Jadranom. Trenutno su se usidrili na Komiži, a na Instagram profilima s pratiteljima dijele zajedničke fotke s ljetovanja. 

Na jahti je i naš kapetan, Luka Modrić (35) sa suprugom Vanjom (38) i troje djece. Mnoštvo obožavatelja uočilo ga je kada se prošetao Šibenikom gdje se jedan dan uputio s prijateljima Hrvojem i Andreom Čermak na večeru u Pelegrinij. Restoran koji je Modrić posjetio može se pohvaliti prestižnom Michelinovom zvjezdicom.

Dejan Lovren, očekivano, ljetuje u Novalji, gdje u vlasništvu ima hotel Joel. Lovren je tamo proslavio i 32. rođendan, a fanove je oduševio golišavom fotkom iz skrivene uvale.

Duje Ćaleta-Car odlučio je napustiti Hrvatsku i trudnu suprugu Adrianu odvesti u Grčku, točnije do Minkosa. Fotke s ljetovanja Adriana rado dijeli s pratiteljima na Instagramu.

Podsjetimo, Duje i Adriana vjenčali su se uoči Europskog prvenstva, a trenutno čekaju prvo dijete. 

Sudeći prema objavama na Instagramu, Bruno Petković (26) s djevojkom Ivom Šarić (32) i sinom Adrianom uživa u Dubrovniku.

Dok Perišić i Đurđević navijaju u dresovima, Helena Matić se u Kopenhagenu ogrnula zastavom
Dok Perišić i  Đurđević navijaju u dresovima, Helena Matić se u Kopenhagenu ogrnula zastavom

Na fotki na kojoj su označene 'ljepše polovice' Vatrenih može se vidjeti kako su jedan dan proveli sa suigračem Dujem Ćaletom-Carom i njegovom suprugom Adrianom te dizajnericom Andreom Zvono.

Vedran Ćorluka (35) koji više nije na terenu već Vatrene prati u sastavu stručnog stožera na klupi, sa suprugom Frankom Batelić (29), odmara u njezinom rodnom Rapcu. Pjevačica je fotkom 'iz pijeska' otkrila kako je upravo na ovom ljetovanju njihov sinčić Viktor napuno 18 mjeseci.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 142

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu