To je to što me zanima!

Tučnjava u Zadruzi! Umjetna kosa letjela je na je sve strane

Već mjesecima se 'šuška' kako je reper prevario dugogodišnju suprugu Ivanu s Tarom, a Miljana je otkrila detalje njihovog odnosa pred milijunima gledatelja
Vidi originalni članak

Kakav kaos trese luksuznu kuću 'Zadruga'. Najplaćenija reality zvijezda Miljana Kulić (26) posvađala se sa starletom Tarom Simov (21) i poznatim reperom Nenadom Aleksićem - Sha (39). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo su pale 'teške' riječi, a onda je došlo i do fizičkog obračuna. Naime, već mjesecima se 'šuška' kako je reper prevario dugogodišnju suprugu Ivanu s Tarom, a Miljana je otkrila detalje njihovog odnosa pred milijunima gledatelja. 

ŠOKIRALI GLEDATELJE ZADRUGE Vladimir zgrabio Frana za vrat: 'Pretvorit ću ti život u pakao...'

- Tko ti je*e ženu dok si ti deset mjeseci u Zadruzi? Glumiš nekog velikog repera, a ulaziš u Zadrugu jer nemaš 'prebijene lipe'. Zaljubio si se u Taru preko ušiju i sada se bojiš supruge - vikala je Miljana pa nastavila: 

- Ne možeš imati djecu pa te to boli. Evo, neka ti sada Tara rodi bebu pa se napokon možeš ostvariti u ulozi oca. Ti si najobičniji prevarant kojem nije stalo do braka - rekla je Kulićka. U tom trenutku Tara je pogodila Miljanu bocom vode, ali reality zvijezda joj nije ostala dužna. 

Svom snagom uhvatila ju je za kosu, a zatim uništila nadogradnju koju joj je iščupala s glave. Brojne Zadrugare cijela situacija dobro je nasmijala, a većina gledatelja pružila je Miljani podršku. 

- Tako i trebaju ljubavnice završiti. Nekom se miješaš u brak pa želiš proći bez posljedica. Ne može - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • abas 23.01.2021.

    "TV Ludnica". Ovim nazivom vrijeđaju prave zadruge koje su poslovale i još posluju.

  • dantejebo 23.01.2021.

    vrijeđanje ljudske inteligencije

  • Vitoo 12345 23.01.2021.

    to su sve djeca intelektualaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare