To je to što me zanima!

Tužni prizori uplašene zvijezde 'Beverly Hillsa' pred operaciju: 'Ovako može izgledati rak...'

Shannen je 2015. dijagnosticiran rak dojke. Godinu dana kasnije rekla je da se bolest proširila na njezine limfne čvorove. U svibnju 2016. podvrgnula se mastektomiji
Vidi originalni članak

Shannen Doherty (52), glumica najpoznatija po ulozi Brende u seriji 'Beverly Hills, 90210', koja već neko vrijeme boluje od raka, sa svojim je obožavateljima podijelila video snimljen sredinom siječnja ove godine, nekoliko trenutaka prije no što je podvrgnuta operaciji.

ISPOVIJEST SHANNENE DOHERTY Zvijezda Beverly Hillsa otkrila da joj se rak proširio na mozak: 'Boji se, snimka je potresna'

- 16. siječnja 2023. Kirurgija. Trebali su mi ukloniti tumor na mozgu i napraviti biopsiju. Pokušavala sam biti hrabra, ali sam se skamenila - napisala je na Instagramu u videu kojeg možete pogledati OVDJE.

- Strah je bio velik. Plašili su me mogući loši ishodi, bojala sam se da više neću vidjeti mamu. Ovako može izgledati rak - napisala je glumica u opisu objave.

SHANNEN DOHETRY Teška životna priča zvijezde iz 'Beverly Hillsa': Ponovo ima rak dojke, sve izgubila u požaru...

Glumica je video objavila nekoliko dana nakon što je otkrila da joj se rak proširio.

- 5. siječnja CT je pokazao metastaze u mom mozgu. 12. siječnja održana je prva runda zračenja. Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i svašta se događalo u mom životu. Sretna sam jer imam sjajne liječnike poput dr. Amina Mirahdija i nevjerojatne tehničare. Ali taj strah od svega - poručila je nedavno na društvenim mrežama.

BOLEST OSTAVILA TRAG Teška borba s rakom potpuno je promijenila izgled glumice koju smo gledali u filmu 'Heatherice'

Podsjećamo, Shannen je 2015. dijagnosticiran rak dojke. Godinu dana kasnije rekla je da se bolest proširila na njezine limfne čvorove. U svibnju 2016. podvrgnula se mastektomiji. Godinu dana nakon bolest je ušla u remisiju, no već 2019. godine Shannen je doznala da joj se rak vrato.

U siječnju ove godine otišla je na prvu radijaciju, a njena bolest se proširila. Glumicu publika najviše pamti po ulozi simpatične 'Brende Walsh' u seriji 'Beverly Hills 90210', kao i iz legendarnog filma 'Heatherice'. 

PUKLA LJUBAV Brenda iz 'Beverly Hillsa' se razvodi nakon 11 godina braka

Njezina teška životna priča mnoge je potresla. Pogotovo kada se ranije ove godine, dok se borila s rakom, razvela od dugogodišnjeg supruga Kurta Iswarienka.

Prema riječima njezine predstavnice Leslie Sloane, razvod braka bio je zadnje što je glumica željela, ali nije imala izbora. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • samouprolazu 16.06.2023.

    Barem si moze platiti lijecenje odmah, a ne cekati na pretrage godinama :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare