To je to što me zanima!

Twitter gori od komentara na nastup Mije Dimšić: Zvala je Taylor Swift, hoće svoj hit nazad

Mnogi smatraju da Mijina pjesma jako podsjeća na stari hit Taylor Swift, Willow. Ima i onih koji smatraju da je upravo Marko Bošnjak trebao pobijediti te da bi Severina trebala ići na iduću Doru
Vidi originalni članak

Pobjednička pjesma 'Gulity Pleasure' koju je izvela Mia Dimšić (29), izazvala je niz reakcija na Twitteru. Mnogi smatraju je pjesma plagijat, odnodno da jako podjeća na stari hit Taylor Swift, (32) 'Willow'. Uz to, ima i onih koji smatraju da Mia nije trebala pobjediti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Donosimo vam niz komentara na Twitteru.

- Taylor Swift je zvala, hoće svoju pjesmu natrag - napisala je jedna od tviterašica.

- Ona misli da ju nitko ne čuje da je iskopirala Willow Taylor Swift - dodala je druga.

POSLUŠAJTE PJESMU WILLOW:

- Možda ćemo pobjediti ako joj stavimo plavu periku i uvjerimo sve da je to zapravo Taylor - stoji u objavi.

No, bilo je i onih koji su svoje mišljenje izrazili putem memova.

 

 

Neki su toliko razočarani Mijinom pobjedom da su Severini slali poruke.

- Taylor Swift upravo je guglala tko su Dora i Mia - stoji u drugoj objavi.

PREDSTAVLJAT ĆE NAS U TORINU Mia Dimšić ide na Eurosong

Neki smatraju da je upravo Marko Bošnjak (18) trebao pobjediti.

- Ne mogu vjerovati da Marko nije pobjedio - požalila se jedna od tviterašica.

Jednom prilikom Mia je i sama otkrila kako joj je najveći uzor Taylor, pa stoga ni ne čudi što njezina pjesma tako neodoljivo podjeća na Taylorinu 'Willow'.

- Moj najveći glazbeni uzor je Taylor Swift uz čije sam country albume prošla cijelu srednju školu i to neko kritično razdoblje traženja sebe. Od nje sam sigurno najviše naučila o pisanju i tome kako na papir prenijeti slike iz svog života, ali tekstualno mi je najveća inspiracija glazba koju piše i izvodi Kacey Musgraves - izjavila je jednom prilikom za Gloriju.

ANKETA

Čujete li vi sličnost u pjesmama Mie Dimšić i poznate glazbenice Taylor Swift?

Idi na 24sata

Komentari 114

  • blago tebi jesi pametan 21.02.2022.

    twitter stručnjaci, tik tok stručnjaci, facebook stručnjaci, instagram stručnjaci, forumski stručnjaci, 24sata komentatorski stručnjaci, meni sve ovo zajedno jako smiješno, ali Miji dobar PR prije ESC.btw. meni je pjesma super i osobno sam pustio par poruka na glasanju za nju,

  • Sokreheavygun29 21.02.2022.

    Mia je hrvatska Taylor Swift a to ti dođe tako da ova uopće ne promijeni progresiju akorda ili ju promijeni neznatno. Njen tim analitičara, matematičara, fizičara, kemičara i svekolikih tehnologa, jednostavnim ili manje jednostavnim računskim operacijama, pokusima, hokusima, opsjenarenjem i gnjatrenjem, oblikuje proizvod, koji je spreman za prodaju pod svojim orginalnim nazivom, u ovom slučaju, bezobrazno nedvosmislen i lišen trunke poetike i bilo čega što ima veze s umjetnošću, dočim, sve navedeno važi za sva natjecanja tog i takvog tipa. Ipak, malenoj Mii nije za zamjeriti, račune treba platiti, isto kao što je Taylor platila svoju Willow, jer od iskona zadovoljstvo nosi krimen krivnje. Tko je željan glazbe kao autentičnoga oblika umjetnosti, i kao takvog, jedinog mogućeg, ima sjajne autore i izvođače sa sjajnim ostvarenjima, pa izvolite.

  • Bonjovak 21.02.2022.

    Pa to se isti tren čuje da je ukradeno. Jdl može uopće kod nas išta proć bez muljanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare