To je to što me zanima!

U jedan dan prodano više od pola ulaznica za Bocellija u Puli

Andrea Bocelli, ikona klasične i pop glazbe tijekom zadnja tri desetljeća svojim je glasom i životom inspirirao je mnoge umjetnike
Vidi originalni članak

Slavni talijanski tenor Andrea Bocelli održat će 30. kolovoza u pulskoj Areni koncert kojim obilježava tri desetljeća karijere, a u samo jedan dan prodaje karata već je popunjeno više od pola kapaciteta Arene, objavio je organizator koncerta Charm Music.

30. KOLOVOZA Andrea Boceli stiže u Hrvatsku! 30 godina karijere proslavit će koncertom u pulskoj Areni

Arena će jedina u regiji ugostiti velikog umjetnika. Publika u Puli imat će i jedinstvenu priliku doživjeti maestra u najintimnijem ambijentu na slavljeničkoj turneji, s obzirom da će se ostali koncerti na turneji održati u puno većim dvoranama, najavljuje organizator. 

Bocelli, ikona klasične i pop glazbe tijekom zadnja tri desetljeća svojim je glasom i životom inspirirao je mnoge umjetnike. U svijetu prepoznat kao predvodnik talijanske vokalne tradicije, rođen je u talijanskoj regiji Toscana, a do sada je širom svijeta prodao više od 90 milijuna primjeraka i postao najprodavaniji izvođač klasične glazbe. 

REGIONALNA POP ZVIJEZDA Saša Kovačević za 24sata: 'Plan je da radim Arenu Zagreb. Duet s Rozgom? Pa, dosta smo slični'

Već je album “Romanza” iz 1997. postao jedan od najprodavanijih albuma svih vremena, dok je “Sacred Arias” iz 1999. najprodavaniji album klasične glazbe bilo kojeg solo izvođača u povijesti. Album “Sì” iz 2018. debitirao je na prvom mjestu britanske i američke ljestvice albuma, postavši Bocellijev prvi album broj jedan u obje zemlje.

EMOTIVNI TRENUTAK 'Pala' prosidba na Pejovićevom koncertu! On kleknuo na pjesmu 'Sve ti dugujem', a ona pristala

Njegov zadnji album “Believe” iz 2020. je “duhovna autobiografija” koja spaja svete pjesme i pjesme koje govore duši. Album sadrži i originalne pjesme koje su skladali sam Bocelli i Ennio Morricone.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S MOMČILOM OTAŠEVIĆEM: 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Twisters 15.02.2024.

    samo narodna muzka neka igra

  • ping-pong 15.02.2024.

    Evo, a kad je naš gradonačelnik zabranio cajke u javnim prostorima, nazivali ste ga ustašom, nacionalistom i fašistom. Da kod nas u Arenu neće doći nitko kvalitetan!! Pula je uvijek bila i ostala grad sporta, muzike i filma!

  • Prometheus 15.02.2024.

    Ma kakav božji Bocelli, meni i dečkima iz birtije je to dosadno do bola... Tražim od gradonačelnika da zabrani njegov koncert i neka ne troši lovu bez veze...

Komentiraj...
Vidi sve komentare