To je to što me zanima!

U Novom Sadu osvanuli plakati na autobusnim stanicama s Balaševićevim stihovima...

Na billboardu je osvanuo i stih iz pjesme 'Kad odem': Hej, budi jaka ti, najlakše je plakati potom i popularna rečenica iz pjesme 'Uspavanka za dečaka': 'Pričaju ti o plovidbi, ti što nisu sidra digli'
Vidi originalni članak

Nakon tužne vijesti o smrti legendarnog kantautora Đorđa Balaševića njegovi obožavatelji iskazali su mu počast. U brojnim gradovima ljudi su se palili svijeće, pjevali pjesme, donosili plišane zečiće... 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Balaševićevom rodnom Novom Sadu sada su osvanuli billboardi i plakati na autobusnim stanicama sa stihovima iz njegovih kultnih pjesama. 

- A tuga lepše izgleda kad se otpeva, pesma sve podnese - stoji na jednom plakatu. Riječ je o stihu iz njegove pjesme 'Poslednja nevesta'. 

Na billboardu je osvanuo i stih iz pjesme 'Kad odem': Hej, budi jaka ti, najlakše je plakati potom i popularna rečenica iz pjesme 'Uspavanka za dečaka': 'Pričaju ti o plovidbi, ti što nisu sidra digli'.

 

Glazbenik Đorđe Balašević izgubio je životnu bitku u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ain stein 22.02.2021.

    Moj deda vec dugo ore nebeske njive.....RIP legenda...

  • jamessi 22.02.2021.

    Ljudina i definitivno dobričina.To se vidi po fizionomiji i crtama lica.K tome vrhunski glazbenik i tekstopisac.Razumljivo je i to da ovdje ima i onih koji imaju svoje mišljenje.Nije za osudu.Jer tko smo mi da sudimo.Za ovog čovjeka vrijedi kao i za našeg Olivera,Kemala,Kiću idr.Ostavio je neizbrisiv trag u beskraju i po tome se razlikuje od svih nas smrtnika.Svi ćemo partit tamo negdje i kroz neko vrijeme će nas se zaboravit.To je tako.Nismo bili odabrani da napravimo nešto veliko po čemu će nas se pamtit i davat imena ulicama po našim imenima.Otišao je možda malo prerano al opet po redu.I ostvario se u ama baš svim aspektima svog života.Obiteljskog i ovog profesionalnog.To je tako.Znam samo da kad okrenu kiše i zapuše jugo Đoletove pjesme mi ostaju i ništa drugo.

  • kung fu panda 22.02.2021.

    Ako umrem mlad zasadi mi na grobu ružmarin i ne dozvoli tad da naprave od toga tužan treći čin.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare