To je to što me zanima!

U 'Zvijezde pjevaju' će nastupiti prvi muški par, a Pađen, Tolja, Danijela i Kondža bit će u žiriju?

Mentorice u showu bit će Lara Antić-Prskalo, Gina Damjanović, Ivana Kindl i Lu Jakelić, a od pjevača amatera nastupit će Edita Lucić Jelić, Iva Jerković, Mario Kovač te Maja Ciglenečki
Vidi originalni članak

Nova sezona glazbenog natjecanja 'Zvijezde pjevaju' počinje se emitirati 19. ožujka. Po prvi put u ovoj emisiji će sudjelovati isključivo muški par, Robert Ferlin (55) i Mario Lipovšek Battifiaca (51), neslužbeno doznaje Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ferlin i Battifiaca već su nekoliko puta pjevali u duetu. 2009. godine su obradili Thompsonovu pjesmu 'Bojna Čavoglave', a nešto kasnije su se udružili u bend 'Slana banana' i nastavili snimati humoristične obrade posvećene hrvatskim političarima.

Uz njih će u emisiji nastupiti i glazbeni par Areta Ćurković i Goran Bošković, koji su u natjecanju trebali sudjelovati još 2020. godine, no zbog pandemije to tada nije bilo moguće.

Mentorice u showu 'Zvijezde pjevaju' bit će Lara Antić-Prskalo (37), Gina Damjanović (28), Ivana Kindl (44) i Lu Jakelić (29), a od pjevača amatera nastupit će splitska radijska voditeljica Edita Lucić Jelić (50), glumica Iva Jerković (40), redatelj Mario Kovač (46) te televizijska voditeljica Maja Ciglenečki (33).

Članovi žirija bit će Jurica Pađen (67), Danijela Martinović (50) i Marko Tolja (37), a trebala bi im se pridružiti i legendarna pjevačica Zorica Kondža (61). 

Vezano uz spomenute neslužbene navode kontaktirali smo HRT, a oni su nam odgovorili kako još ne mogu davati informacije oko toga, ali da će se uskoro javiti s istima. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Windfacker 03.02.2022.

    Tu se ne zna tko je veći jadnik, voditelji, žiri (iznimka Zorica) mentori, a o zvijezdama bolje ne govoriti. Takvu priredbu mogli bi složiti u nekom zadružnom domu, a ne na nacionalnoj televiziji.

  • Windfacker 03.02.2022.

    Šteta nota

  • Zlatna Vuga 03.02.2022.

    Iva Jerković glumica? Prvi glas. A gdje je glumila? Znam da se prešetavala ispred onih slova u nekoj emisiji gdje su natjecatelji vrtili nekakvo kolo sreće, drugo ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare