Show

Komentari 16

U 'Zvijezde pjevaju' će nastupiti prvi muški par, a Pađen, Tolja, Danijela i Kondža bit će u žiriju?

U 'Zvijezde pjevaju' će nastupiti prvi muški par, a Pađen, Tolja, Danijela i Kondža bit će u žiriju?

Mentorice u showu bit će Lara Antić-Prskalo, Gina Damjanović, Ivana Kindl i Lu Jakelić, a od pjevača amatera nastupit će Edita Lucić Jelić, Iva Jerković, Mario Kovač te Maja Ciglenečki

Nova sezona glazbenog natjecanja 'Zvijezde pjevaju' počinje se emitirati 19. ožujka. Po prvi put u ovoj emisiji će sudjelovati isključivo muški par, Robert Ferlin (55) i Mario Lipovšek Battifiaca (51), neslužbeno doznaje Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ferlin i Battifiaca već su nekoliko puta pjevali u duetu. 2009. godine su obradili Thompsonovu pjesmu 'Bojna Čavoglave', a nešto kasnije su se udružili u bend 'Slana banana' i nastavili snimati humoristične obrade posvećene hrvatskim političarima.

Uz njih će u emisiji nastupiti i glazbeni par Areta Ćurković i Goran Bošković, koji su u natjecanju trebali sudjelovati još 2020. godine, no zbog pandemije to tada nije bilo moguće.

Mentorice u showu 'Zvijezde pjevaju' bit će Lara Antić-Prskalo (37), Gina Damjanović (28), Ivana Kindl (44) i Lu Jakelić (29), a od pjevača amatera nastupit će splitska radijska voditeljica Edita Lucić Jelić (50), glumica Iva Jerković (40), redatelj Mario Kovač (46) te televizijska voditeljica Maja Ciglenečki (33).

Članovi žirija bit će Jurica Pađen (67), Danijela Martinović (50) i Marko Tolja (37), a trebala bi im se pridružiti i legendarna pjevačica Zorica Kondža (61). 

Vezano uz spomenute neslužbene navode kontaktirali smo HRT, a oni su nam odgovorili kako još ne mogu davati informacije oko toga, ali da će se uskoro javiti s istima. 

Najčitaniji članci