To je to što me zanima!

Udala se Goulding, svadbu nisu propustili Katy Perry i Bloom

Očekivalo se da će na vjenčanje doći princ William i Kate Middleton, s obzirom na to da je pjevačica nastupila na njihovom vjenčanju 2011.
Vidi originalni članak

Pjevačica Ellie Goulding (32) udala se nakon dvije godine veze za zaručnika Caspara Joplinga. Par se vjenčao u gotičkoj katedrali York ispred koje su se okupili brojni obožavatelji, ali i poznate 'face' koje su došle na svadbu.

Među njima su princeze Beatrice (31) i Eugenie (29), glumac Orlando Bloom (42) u pratnji djevojke, pjevačice Katy Perry (34) te James Blunt (45) i Sienna Miller (37).

Očekivalo se da će stići i princ William (37) i Kate Middleton (37), s obzirom na to da je ona nastupila na njihovom vjenčanju 2011., a pjevala je i lani na vjenčanju princeze Eugenie, gdje je izvela hit 'Love Me Like You Do'.

Nakon svečane ceremonije, gosti su nastavili sa slavljem u luksuznom dvorcu Howard, gdje je u nedjelju organiziran ručak za sve uzvanike.

Ellie i njezin odabranik zamolili su sve goste da ne kupuju darove, već da novac doniraju humanitarnim udrugama koje oni podržavaju.

Inače, par je za planiranje vjenčanja angažirao istu agenciju koja se brinula o svadbi princa Williama i Kate Middleton, princa Harryja (34) i Meghan Markle (38) te Pippe Middleton (35) i Jamesa Matthews (44). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 01.09.2019.

    slatkica

  • 01.09.2019.

    Katy Perry baš slatka, a ova Goulding me malo podsjeća na mladu Sarah Jessica Parker 😕

  • MINI-sun 31.08.2019.

    Sretno mladencima ! Odjevni komadi gostiju...nije u soldima sve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare