To je to što me zanima!

Ultra još nije otkazana: Nadaju se ljetnom partijanju u Splitu, a ako zatreba vraćaju i novac...

Pratimo situaciju, a ona se mijenja iz dana u dan. U suradnji smo s gradom, poštujemo mjere Stožera i možemo se samo nadati da će sve biti u redu do srpnja, kaže nam Joe Bašić, prvi čovjek Ultre
Vidi originalni članak

Proljeće je pred vratima, a s njim i sve glasnija nagađanja o nadolazećoj festivalskoj sezoni, koja starta već od svibnja. Europske zemlje odlučuju se za razne taktike: od COVID putovnica, masovnog cijepljenja građana pa sve do brzih i svima dostupnih antigenskih testova, koji bi mogli spasiti i događanja na obali. Posebice ona koja već godinama organiziraju Britanci. Boris Johnson prije dva tjedna najavio je ukidanje svih protupandemijskih mjera već u lipnju, a britanski premijer možda ovim potezom “probudi” i ostale. Malo tko želi odustati od sezone, a nije puno ni onih koji si to financijski mogu dopustiti. Neki od najvećih svjetskih glazbenih festivala otpisali su i 2021. godinu, no festivali u Hrvatskoj još se ne daju. Većinom “tapkaju u mraku i neizvjesnosti”, a provjerili smo s organizatorima što planiraju ove godine.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 17

  • 15.03.2021.

    Velika šteta ako ne bude uobičajenog divljanja, povraćanja, drogiranja, općeg razvrata. 🙄 Slobodno lupajte minuse. 

  • 15.03.2021.

    vidi ima slovo U na dojkama, ne moze to tako! i jos crna majica! sumnjiv mi je taj ultra!!

  • _MAX_ 15.03.2021.

    ha ha ha pa ovi su izgubili osjecaj za stvarnost. Cak i vakcinisani moraju imati maske i pridrzavati se propisa. Novi sojevi Korone zaraze one koji su preboljeli ili vaksinisane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare