To je to što me zanima!

Umjetna reality zvijezda šetala u minijaturnom donjem dijelu bikinija koji se skroz uvukao...

Chloe Ferry podvrgnula se estetskim operacijama, a navodi se kako je potrošila više od 50 tisuća funti na botoks, operacije nosa, grudi, punjenje brade i brazilsko podizanje guze...
Vidi originalni članak

Reality zvijezda, Chloe Ferry (27) nedavno je pozirala u oskudnom bikiniju pred paparazzima. Iskoristila je vrijeme za odmaranje u Španjolskoj pa se okupala u bazenu i pohvalila zategnutom figurom.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Chloe je pokazala i dugu, valovitu kosu koju je pustila niz leđa, a ispod je nosila minijaturne crne tangice pa pokazala guzu. Na bedru Chloe ima veliku tetovažu, a tintom je ukrasila i druge dijelove tijela.

PAPARAZZI 'NA APARATIMA' Reality zvijezda u oskudnom bikiniju jedva uspjela sakriti svoje bujne grudi i stražnjicu

Reality zvijezda je otkrila jednom prilikom kako se smatrala 'ružnom', ali je sada zadovoljna jer se podvrgnula estetskim operacijama i to ne skriva.

Potrošila je 50.000 funti na zahvate kako bi promijenila svoj izgled, uključujući tri operacije nosa, punjenje brade, botoks, dvije operacije grudi i brazilsko podizanje stražnjice.

- Ne žalim ni za čim. Osjećam da sada izgledam puno bolje. Ne volim prirodno - izjavila je tada, kako navodi Daily Mail.

- Kad vidim slike kad sam prvi put otišla u reality show 'Geordie Shore', pomislim: 'Jesam li bila toliko ružna? Nisam bila prekrasna!' - poručila je dalje.

ŠALA ILI ISTINA? Reality zvijezda (25) se zaručila za bogataša (58), fanovi su ih optužili da lažu: 'Niste ni u vezi'

Unatoč svojoj ljubavi prema odlascima pod nož, Chloe je 2021. inzistirala da je 'gotova' s plastičnim operacijama.

Priznala je da je postala 'opsjednuta' odlaskom pod nož nakon što se prvi put pojavila u MTV showu 2015. i vidjela svoju kolegicu Charlotte Crosby kako povećava usne.

OPUŠTALA SE KUPKOM Chloe pozirala potpuno gola, a intimna mjesta prekrila pjenom

Chloe je od tada marljivo radila u teretani i mršavila, a svime se hvali i na društvenim mrežama gdje često dobiva komplimente na računa izgleda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • langweilig 06.06.2023.

    Samo to i objavljujete

  • 06.06.2023.

    Aco, olakšaj se, deset minuta nam nećeš faliti 😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare