To je to što me zanima!

Ups! Josipa je prekrila grudi, ali zaboravila na odraz u ogledalu

Slavonka je pozirala u kupaonici najluksuznijeg hotela u Rovinju kako bi fanove pozvala na svoju stranicu. Pritom je 'zakamuflirala' strateška mjesta, ali je zaboravila da se odraz vidi...
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Josipa Karimović (25) iz Vinkovaca neumorno radi na svom profilu britanske OnlyFans stranice koja joj donosi dobru zaradu, a sve je popularnija među Hrvaticama. Mjesečna pretplata kreće se oko 100 kuna, ovisno o sniženjima, a novci samo 'kapaju' na račun. Zvijezda 'Ženim sina' i 'Parova' za potrebe stranice pozira bez odjeće, a snima i videa.

PROLAZNICIMA SVE POKAZALA Josipa iz 'Ženim sina' šeta se golih grudi po centru Zagreba

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske OnlyFans djevojke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je izazvala burne reakcije kada je bez grudnjaka prošetala Zagrebom, a uživala je i s prijateljicom Draganom Mijatović u Rovinju. Tamo su odsjele u novom, luksuznom hotelu s pet zvjezdica koji ima pogled na staru jezgru grada i okolne otoke. 

Prijateljice su se fotografirale na bazenu, a Josipa je ponosno pokazivala u Fendi bikiniju nove grudi koje je povećala na peticu. Možda i šesticu, tvrdi da nije ni sama više sigurna... 

Slavonka je pozirala i u kupaonici sobe, kako bi fanove pozvala na svoju stranicu. Pritom je 'zakamuflirala' strateška mjesta, ali je zaboravila da se odraz grudi vidi u ogledalu pokraj. 

- Bitne stvari u životu su individualna stvar. Možda je za nekoga pronaći muža odnosno ženu, radno vrijeme od osam sati za minimalac gdje te j*** tko želi. Ja želim uživati na svoj način, sve dok ne odlučim nešto drugo - izjavila je nedavno Karimović. Dodaje kako njezini roditelji znaju čime se bavi i to im ne smeta. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • rocky55555 23.09.2020.

    Nek meni da 100kn pa ću gledat njene fotke. Tko plaća za tako nešto???

  • frenky___ 21.09.2020.

    Dobra Josipaa, ja bi nju mmmm😍

  • roundtrain 18.09.2020.

    Vražja Karimovićka. Spominje ljude koji rade za minimalac a koje je.e svatko, pretpostavljam da je mislila na poslodavce?! Tu je Karimovićka vrlo slična sa ljudima koji rade za minimalac, nju pak je.e svatko tko želi odnosno ima par stotina kuna u đepu. Suma sumarum, radije bih popio piće sa ženom koja radi za minimalac nego li sa ovim groznim, neobrazovanoim, ružnim stvorenjem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare