To je to što me zanima!

Uršula Tolj je nakon 'drame' s minicom progovorila o razvodu

Ono oko čega bih se zamislila su izjave o tome da bih trebala biti pokrivena od glave do pete zato što imam 47 godina. Takva mišljenja samo potvrđuju da nismo baš napredovali, zaključuje Uršula
Vidi originalni članak

HRT-ova voditeljica Uršula Tolj (47) nedavno je bila tema rasprave jer su gledatelji zaključili kako je haljina koju je nosila na javnoj televiziji bila prekratka. 

PREKRATKO ZA EMISIJU? Gledatelji komentiraju haljinu Uršule Tolj: 'Neprimjerena je'

- Malo je reći iznenađena, nisam mogla vjerovati da jedna minica, koju i inače nerijetko nosim u svojim emisijama, može izazvati takvu lavinu. A to da mi imamo baš o svemu mišljenje, to nije novost. Ajde, bar taj vikend glavna tema nije bila korona - rekla je Uršula za Slobodnu Dalmaciju.

No, Uršula kaže kako svatko ima pravo na mišljenje i da ne želi 'kritičarima' ništa poručiti. 

- Dodala bih i to da je 'Kod nas doma' mozaična emisija od ponedjeljka do četvrtka, a petkom je to čista zabava i glazba, dakle puno ležernija varijanta. Zabava, veselje, pjesma su čista pozitiva, kao i ta jako lijepa haljina - zaključila je voditeljica. 

Također tvrdi kako nije svejedno kada se iz nečijeg komentara osjeti mržnja, no uz kritike dobila je i brojne pozitivne poruke. 

GLASUJTE U ANKETI Je li ovo neprimjereno za TV?

- Ono oko čega bih se zamislila su izjave o tome da bih trebala biti pokrivena od glave do pete zato što imam 47 godina. Takva mišljenja samo potvrđuju da nismo baš napredovali - kaže Uršula, kojoj prijatelji govore da joj je najveći adut osmijeh. 

Osim haljina i suknji, Uršula nosi i hlače.

- Ajme, meni, pa pogledajte na YouTubeu moje emisije, nosila sam hlače puno puta! Ne tako često kao suknju ili haljinu, ali nosim i hlače - smije se Tolj. 

Otkrila je i koliko pažnje posvećuje izgledu.

- Trudim se jesti što zdravije, što češće hodati i redovito vježbam. Uvijek čistim lice prije spavanja, često ne nosim šminku uopće, perem zube redovito - kaže voditeljica kroz smijeh.

Sažeto je progovorila i o ljubavnoj situaciji.

- Ljubila sam, ali ne pod svjetlima reflektora. Bila sam u dužoj vezi, no zbog djece i te osobe nisam to pokazivala javno - rekla je. 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Obren257 19.12.2020.

    Lijepa zena.Nije vulgarna,a sigurno je podigla gledanost emisije, kada je ona vodi.Medjutim nije joj trebalo da u dijelu domovinskog rata bude ljubavnica ozenjenog generala.

  • Amg 18.12.2020.

    nego jel prima šta sad ona? pitam za frenda!

  • BožidarPetrić 18.12.2020.

    Lijepo je lijepo, bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare