To je to što me zanima!

Uvijek nam je bilo posve jasno, Kirk i Spock su izvrstan tim

Još od prvog trenutka kada su ih vidjeli na malim ekranima, gledateljima je bilo jasno da su Kirk i Spock ona vrsta prijatelja čije prijateljstvo prelazi sve normalne granice
Vidi originalni članak

'Zvjezdane staze: S one strane' je film u kojeg mnogi polažu nade. Prethodni nastavak, premda nije bio loš, su mnogi doživjeli samo kao reciklažu već viđene priče iz drugog filma s originalnom postavom, 'Zvjezdane staze 2: Khanov bijes'. A da budemo iskreni, film je uglavnom to i bio.

No sada je na kapetanskom mjestu Justin Lin, koji i te kako zna kako se snimaju akcijski filmovi (franšiza 'Brzi i žestoki'), a na scenarističkom mjestu nalaze se Simon Pegg i Doug Jung, obojica 'trekkieji', dakle pravi obožavatelji. Jedna od promjena koju već možemo vidjeti je i činjenica da je u ovom nastavku napokon jedan lik gay.

A dok mi odbrojavamo dane do dolaska filma u naša kina (samo šest dana do pretpremijernog izdanja ili 13 do redovnog dolaska u kina), uživamo u novim TV spotovima koji nam pokazuju još kadrova uništenja Enterprisea, kao i poprilično dobar prijateljski trenutak između Kirka i Spocka.

Pogledajte video

U glavnim su ulogama Idris Elba kao zlikovac Krall te Sofia Boutella u ulozi vanzemaljske pobunjenice. Chris Pine još jednom nastupa u ulozi kapetana Jamesa T. Kirka, a gdje je Kirk, tamo je i Spock kojeg glumi Zachary Quinto. U ulogama Uhure, Bonesa McCoya i Chekova ćemo opet vidjeti Zoë Saldanu, Karla Urbana i nesretno poginulog Antona Yelchina.

Film ovaj put režira Justin Lin (upravo radi na snimanju 'Brzih i žestokih 8'), dok su za scenarij odgovorni Doug Jung i Simon Pegg, kojeg u filmu možemo vidjeti u ulozi inženjera Scottyja. Producenti filma su nezaobilazni J.J. Abrams i Bryan Burk.

'Zvjezdane staze - S one strane' u naša kina u redovnoj distribuciji stižu 27. srpnja, a pretpremijerno 20. srpnja. Film, u distribuciji Blitza, ćete moći pogledati u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX, u kojem ćete imati i priliku vidjeti najnoviji spot pjevačice Rihanne. Pratite našu stranicu FILM za svakodnevne nove vijesti i specijale o ovom nadolazećem ljetnom hitu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare