Obavijesti

Show

Komentari 3

Otkriće iz 'Zvjezdanih staza' nije razveselilo Georgea Takeija

Otkriće iz 'Zvjezdanih staza' nije razveselilo Georgea Takeija
3

Nakon što su scenaristi najnovijeg uratka iz franšize 'Zvjezdanih staza' otkrili da ćemo u filmu vidjeti i lika koji je gay, javili su se iznenađujući glasovi kojima to baš i nije sjelo

VIDEO

Kako smo javili prošlog tjedna, jedna od glavnih vijesti vezanih za novi film iz franšize 'Zvjezdanih staza' jest da je jedan od likova homoseksualac. I dok su mnogi tom viješću ostali oduševljeni, poprilično je iznenađujuće bilo čuti što o tome misli originalni Sulu, glumac George Takei.

Takei je ustvrdio da je zadovoljan time što novi film, 'Zvjezdane staze S one strane', ima takvog lika. No pridodao je kasnije da je odluka da se Sulua 'pretvori' u homoseksualca 'poprilično nepovoljna', jer se kosi s originalnim viđenjima tvorca franšize, Genea Roddenberryja.

Pogledajte video

Ali scenarist novih 'Staza', Simon Pegg (u filmu glumi Scottyja), nije ostao dužan legendarnom glumcu.

- Naše su Staze jedna alternativna stvarnost s alternativnim detaljima. Što god da određuje našu seksualnost je drugačije radilo za Sulua u našem svemiru. Što mi se sviđa jer sugerira da u nekom hipotetskom svemiru, među bezbroj različitih svemira, postoji svemir u kojem smo svi LGBT - rekao je scenarist.

- Koju god da dimenziju obitavamo, svi samo želimo voljeti i biti voljeni. Ne mogu to tvrditi za svaku stvarnost, ali to je zasigurno istina za ovu. Živite sretno i uspješno - šaljivo je dodao Simon Pegg.

U glavnim su ulogama Idris Elba kao negativac Krall i Sofia Boutella kao misteriozna izvanzemaljka te Chris Pine kao kapetan James T. Kirk. Zachary Quinto se vraća kao Spock dok ćemo u ulogama Uhure, Bonesa McCoya i Chekova opet vidjeti Zoë Saldanu, Karla Urbana i nesretno poginulog Antona Yelchina.

Film je režirao Justin Lin (upravo radi na snimanju 'Brzih i žestokih 8'), dok su za scenarij odgovorni Doug Jung i spomenuti Simon Pegg, kojeg u filmu možemo vidjeti u ulozi inženjera Scottyja. Producenti filma su J.J. Abrams i Bryan Burk.

'Zvjezdane staze - S one strane' u naša kina stižu 27. srpnja u distribuciji Blitza i to u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX, u kojem ćete imati i priliku vidjeti najnoviji spot pjevačice Rihanne. Pratite našu stranicu FILM za svakodnevne nove vijesti o ovom nadolazećem hitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode