Obavijesti

Show

Komentari 0

Uvijek nam je bilo posve jasno, Kirk i Spock su izvrstan tim

Uvijek nam je bilo posve jasno, Kirk i Spock su izvrstan tim
8

Još od prvog trenutka kada su ih vidjeli na malim ekranima, gledateljima je bilo jasno da su Kirk i Spock ona vrsta prijatelja čije prijateljstvo prelazi sve normalne granice

VIDEO

'Zvjezdane staze: S one strane' je film u kojeg mnogi polažu nade. Prethodni nastavak, premda nije bio loš, su mnogi doživjeli samo kao reciklažu već viđene priče iz drugog filma s originalnom postavom, 'Zvjezdane staze 2: Khanov bijes'. A da budemo iskreni, film je uglavnom to i bio.

No sada je na kapetanskom mjestu Justin Lin, koji i te kako zna kako se snimaju akcijski filmovi (franšiza 'Brzi i žestoki'), a na scenarističkom mjestu nalaze se Simon Pegg i Doug Jung, obojica 'trekkieji', dakle pravi obožavatelji. Jedna od promjena koju već možemo vidjeti je i činjenica da je u ovom nastavku napokon jedan lik gay.

A dok mi odbrojavamo dane do dolaska filma u naša kina (samo šest dana do pretpremijernog izdanja ili 13 do redovnog dolaska u kina), uživamo u novim TV spotovima koji nam pokazuju još kadrova uništenja Enterprisea, kao i poprilično dobar prijateljski trenutak između Kirka i Spocka.

Pogledajte video

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U glavnim su ulogama Idris Elba kao zlikovac Krall te Sofia Boutella u ulozi vanzemaljske pobunjenice. Chris Pine još jednom nastupa u ulozi kapetana Jamesa T. Kirka, a gdje je Kirk, tamo je i Spock kojeg glumi Zachary Quinto. U ulogama Uhure, Bonesa McCoya i Chekova ćemo opet vidjeti Zoë Saldanu, Karla Urbana i nesretno poginulog Antona Yelchina.

Film ovaj put režira Justin Lin (upravo radi na snimanju 'Brzih i žestokih 8'), dok su za scenarij odgovorni Doug Jung i Simon Pegg, kojeg u filmu možemo vidjeti u ulozi inženjera Scottyja. Producenti filma su nezaobilazni J.J. Abrams i Bryan Burk.

'Zvjezdane staze - S one strane' u naša kina u redovnoj distribuciji stižu 27. srpnja, a pretpremijerno 20. srpnja. Film, u distribuciji Blitza, ćete moći pogledati u najprestižnijim formatima, uključujući i IMAX, u kojem ćete imati i priliku vidjeti najnoviji spot pjevačice Rihanne. Pratite našu stranicu FILM za svakodnevne nove vijesti i specijale o ovom nadolazećem ljetnom hitu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode