To je to što me zanima!

Uživa s 'curama' u Francuskoj: Sylvester Stallone na odmoru

Osim što je vrlo uspješan u svom poslu, ima i divnu obitelj s kojom uživa u ljetnim radostima na jahti. Od 1997. je u braku s bivšim modelom Jennifer Flavin s kojom ima tri kćeri
Vidi originalni članak

Glumac Sylvester Stallone (72) trenutno je na ljetovanju s obitelji u Francuskoj. Bio je iznenađen jer su mu iskazali dobrodošlicu u restoranu 'La Guerite'. Obožavatelji su ga okružili dok su u rukama imali američku zastavu.

PROVOKATIVNO IZDANJE Sylvester Stallone ima zgodnu kćer: Objavila je 'vrući' video

Stallone nije skrivao zadovoljstvo time, a dao je gostima i priliku da 'nabace selfie' s njim.

Osim što je vrlo uspješan u svom poslu, ima i, kako kaže, divnu obitelj s kojom uživa u ljetnim radostima na jahti. Od 1997. je u braku s bivšim modelom Jennifer Flavin (49) koja se može pohvaliti sa svojom savršenom figurom.

Imaju tri kćeri, Sophiu (21), Sistine (20) i Scarlett (16) koje na društvenim mrežama pokazuju kakvu liniju imaju u badićima. 

Osim što atraktivno izgledaju, vrlo su vrijedne učenice i studentice na što Stallone može biti ponosan. Dok je Scarlett još uvijek srednjoškolka, Sophie studira komunikologiju, a Sistine je uspješna poduzetnica. 

'Rocky Balboa' je prije Jennifer već bio u braku. Prva supruga mu je bila fotografkinja Sasha Czack (68) s kojom je u 11 godina braka dobio dva sina, glumca Seargeoha (39) i Sagea koji je preminuo u 37. godini života.

ZAŠTO? Sylvester Stallone donosi nam nastavak kojeg nismo trebali

Nakon što se 1985. razveo od nje, iste godine je oženio danskog modela Brigitte Nielsen (55). 

VIDI OVO! Bizarni seksualni običaji diljem svijeta

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 18.07.2018.

    Baš su mu šesne ćerke, sigurno ih pazi ko oko u glavi

  • Akull 18.07.2018.

    Mnogo zgodne čerke ima.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare