To je to što me zanima!

Vanessa Bryant oduševljena Dubrovnikom, na Instagramu objavila niz fotografija iz grada

Na fotkama koje je Vanessa postavila na Instagram profil, djevojke ne skidaju osmijeh s lica te izgleda kako se jako dobro zabavljaju. Šetale su Stradunom, jele u restoranu i snimale grad s balkona
Vidi originalni članak

Vanessa Bryant (39), udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, trenutno ljetuje s tri kćeri i prijateljicom u Dubrovniku, a koliko je oduševljena našim gradom na obali pokazuje na Instagram profilu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, nakon što je u nedjelju otkrila kako je u Dubrovnik stigla kako bi ispunila želju najstarijoj kćeri Nataliji koja je silno htjela posjetiti grad u kojemu se snimala svjetski poznata serija Igra prijestolja (Game of thrones), Vanessa ne prestaje objavljivati fotke njihovog provoda u našem najpopularnijem gradu na obali. 

Na fotkama koje je Vanessa postavila na Instagram profil, djevojke ne skidaju osmijeh s lica te izgleda kako se jako dobro zabavljaju. 

ODUŠEVLJENE GRADOM Udovica Kobea Bryanta ispunila želju najstarijoj kćeri Nataliji i odvela ju na odmor u Dubrovnik

Šetale su Stradunom, jele u restoranu i snimile grad s balkona na lokaciji na kojoj su odsjele. 

Podsjetimo, udovica Kobea Bryanta, napisala je u opisu objave iz Dubrovnika kako je ovaj izlet, prije smrti, dozvolio i legendarni košarkaš. 

- Odvela sam klince u Kraljev Grudobran. Totalno Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ode na putovanje u Hrvatsku sa svojim razredom iz srednje škole no, on je bio otkazan zbog korona virusa. Ja sam se potrudila da ju Natalija ipak posjeti. Prekrasno je - otkrila je. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • idiot na kvadrat 02.08.2021.

    Na svoju nesrecu prethodnih sest mjeseci sam boravio po dva tjedna mjesecno unDubrovniku. Nema veze sto sam iz Istre, no ja kao osoba ni dan danas nemogu razumjeti mentalitet 19.st u 21.st, a napose nemogu razumjeti zelju stanovnistva Dubrovnika da im netko drugi omoguci pristup ljudskoj zajednici temeljem njihove "gosparske" situacije, bez da izaberu ...

  • uka8888 02.08.2021.

    da nije bilo serije,nitko nebi znao niti za hrvatsku a kamoli za dubrovnik

  • 02.08.2021.

    Najljepša zemlja sa najljepšom obalom i morem

Komentiraj...
Vidi sve komentare