To je to što me zanima!

Večeras je finale showa 'Život na vagi': Postoji i tajni finalist

Prvo će se vagati nefinalisti koji se bore za nagradu od 7500 eura, a zatim će stupiti finalisti u borbi za 20.000 eura
Vidi originalni članak

Prošlo je pet mjeseci otkako su natjecatelji ušli u 'Život na vagi', a danas će na finalnom vaganju neki prvi put stati na vagu dok će nekima to ipak biti druga šansa da pokažu svoju promjenu. 

UOČI FINALA FOTO Ovo su kandidati 'Života na vagi' na početku sezone: Bili su teški ukupno preko 2000 kg

U današnjoj epizodi 'Života na vagi' prvo će se vagati nefinalisti koji se bore za nagradu od 7500 eura, a potom će na scenu stupiti finalisti u borbi za 20.000 eura. A na tom njihovu putu, prvo u Lipi pa na Brijunima i onda kad su izašli iz showa, pomogli su im najviše Mirna i Edo, njihova najveća podrška u proteklih stotinjak dana. 

- Iako imam iskustva sa 'Životom na vagi', to zapravo ništa ne znači jer je svaka sezona posebna i rekao bih nezaboravna. Ja ću najviše pamtiti Brijune, to je bilo zaista nešto posebno - rekao je Edo, a Mirna dodala:

NINA, SILVIJA, GORAN I MISLAV FOTO Ovo su finalisti 'Života na vagi': Pogledajte koliko su se promijenili od prvog vaganja

- Mene je najviše dirnulo što se rodilo toliko novih divnih prijateljstava i zaista mi je drago vidjeti što jedni druge toliko podržavaju jer svi rade za isti cilj i svima im želimo da što dulje ostanu o ovakvom izdanju u kakvom ćete ih danas imati priliku vidjeti.

Sedma sezona bila je puna iznenađenja pa i u finalu ima jedno - postoji tajni finalist!

DANAS JE FINALE ANKETA Tko će odnijeti pobjedu u showu 'Život na vagi'?

Tko su pobjednici sedme sezone showa koji mijenja život nabolje - ne propustite pogledati večeras u 20.15 sati na RTL-u!

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S GLUMICOM NATALIJOM ĐORĐEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare