Obavijesti

Show

Komentari 18

FOTO Ovo su finalisti 'Života na vagi': Pogledajte koliko su se promijenili od prvog vaganja

FOTO Ovo su finalisti 'Života na vagi': Pogledajte koliko su se promijenili od prvog vaganja
9

Uskoro će se saznati tko će biti pobjednik ove sezone showa, a osim Nine Bandić, Silvije Temšić, Gorana Bartulovića i Mislava Šepića u finalu će im se pridružiti i još jedan kandidat

VIDEO

U finale sedme sezone showa i natjecanje za glavnu nagradu od 20.000 eura ušli su kandidati s najboljim rezultatima ukupnog postotka izgubljene tjelesne mase, odnosno gledao se gubitak od trenutka kad su ušli u 'Život na vagi' do sada. Tako se za titulu najboljeg u finalu bore Nina Bandić, Silvija Temšić, Goran Bartulović i Mislav Šepić.

Pojedini kandidati poznati su gledateljima ispred malih ekrana iz nekih prijašnjih emisija, a svi su imali zajednički cilj - izgubiti kilograme i promijeniti si život. Kandidata je bilo 16, a ukupno su težili 2631,5 kilogram. 

Goran Bartulović

U posljednjem izazovu si je Goran već osigurao mjesto u finalu. Prednost je održavao do kraja, prvi otrčao do cilja, da bi svi naposljetku uspjeli završiti utrku. Zbog pobjede u izazovu i njegov je postotak na vaganju bio udvostručen.

Sa suprugom Ljubom ponovo je stigao u show. Ona je ispala, a on je dogurao do samog završetka emisije pa je tako od početnog vaganja i 155,9 kilograma došao na 112,1 kilogram. Izgubio je 43,8 kg ili što bi u postotku bilo 28,1.

storyeditor/2024-01-03/9cf12397212480e0d8be-875434.jpg

Mislav Šepić

Mislav Šepić (37) je arhivar u općinskom sudu, dolazi iz Velike Gorice i imao je 166 kilograma. Većini bivših kandidata upravo je on favorit, a u finale je ušao s 123,7 kilograma. 

Mislav je tako od samog ulaska u show skinuo preko 47 kg te izgubio 27,7 posto tjelesne mase.

storyeditor/2024-01-03/mislav-sepic.jpg

Silvija Temšić

Silvija Temšić (27) dolazi iz malog sela Ladinec, između Križevaca i Bjelovara, po zanimanju je inženjerka građevine i imala je 129 kilograma na samom početku, a došla je na 93,5 kilograma.

Nakon posljednjeg vaganja po liječničkim nalazima ustvrdilo se kako više nema masnu jetru, a da bi stvar bila bolja ulaskom u ovu sezonu Silvija je upoznala i ljubav.

storyeditor/2024-01-03/silvija.jpg

Njezin partner Mislav V. i ona zajedno su poticali jedno drugo u daljnjem napretku i transformaciji.

Nina Bandić

Nina Bandić (26) dolazi iz Sinja i učiteljica je razredne nastave koja je imala 133 kilograma na prvom vaganju, a na posljednjem je ostvarila rezultat od 93,6 kilograma. Sa 42,6 kilograma manje od ulaska u show osigurala si je mjesto u finalu.



Bila je uporna na treninzima, a nakon skoro pet godina vratila joj se i mjesečnica. To joj je prouzrokovalo malo problema jer zbog bolova nije mogla trenirati, ali je bila sretna što je to doživjela. Borit će se i za nagradu od 20.000 eura.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala