To je to što me zanima!

Vedrana Rudan: Dvaput sam pokušala ubiti oca, bio je smeće

Nakon što ga je napala, Vedrana se više nikad nije htjela vratiti u obiteljsku kuću. Ipak, na to je bila primorana kad je dobila dijete, a tadašnji suprug otišao u vojsku
Vidi originalni članak

Bilo je to vrijeme kad su se nosile mini suknje, a onda su, preko noći, došle u modu duge suknje. Radila sam, imala svoju plaću i pratila modu pa sam tako skinula mini i obukla maksi suknju, rekla je književnica Vedrana Rudan u emisiji 'TV lica... kao sav normalan svet' na RTS-u. Otkrila je da je dvaput pokušala ubiti oca; kad je imala 15 godina i kad je imala 21. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rudan htjela ubiti oca

- Otac je ušao u kuhinju, a živjeli smo u rupi, u pravom ćumezu, odmjerio me... Majka u kutu drhti, nikad se nije smio dizati ton, a otac kaže: 'Jučer si bila kurva, a danas si časna sestra, odluči se' - prisjetila se Vedrana i ispričala da je tada povisila ton na oca po prvi put i rekla mu 'ne seri'. U tom trenutku je pomislila: 'Što mi se može dogoditi? Završila sam školu, radim, i sad taj poluobrazovani divljak komentira suknju koju sam sama kupila'. Otac ju je nakon psovke podigao i bacio u stakleni ormar.

- Imali smo šporet na drva i na njemu je, u tom trenutku, bila velika padela puna gulaša, ogromna... Uhvatila sam je za te goruće 'uši', digla u zrak i bacila ocu u glavu - kaže. Bio je krvav, doktor mu je sanirao rane. Kasnije se vratio u kafić, konobarica ga je pitala što nije u redu, a on joj je odgovorio da ga je Vedrana pokušala ubiti.

NELAGODAN RAZGOVOR Rudan oplela po voditeljici na srpskoj televiziji: 'Do danas nisi našla pastuha da te oplodi?'

Tog je dana Rudan otišla iz kuće i nikada se više nije htjela vratiti. Međutim, kad se udala i dobila dijete, sad već bivši muž bio je u vojsci. Nisu imali što jesti, pa je rekli mami da bi se vratila kući. Otac joj je, unatoč svemu što se dogodilo, to dozvolio.

- Imala sam sina kojeg je on obožavao pa me više od tada nije taknuo. Moj sin je, uz pomoć polupismenog djeda, s dvije godine već naučio čitati kao neki pop. Bila je to natprirodna ljubav - rekla je Vedrana. 

Kad joj je otac preminuo, kaže, pustila je dvije, tri suze za njih, a onda shvatila da nema potrebe za tim. 

- To smeće je toliko zla tebi učinilo, ma koje suze - zaključila je. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mari86 27.05.2022.

    Kao sto je I moj Tata bijo razocaran kad sam bila rodena, sto sam bijela koznom bojom i zato pogotovo sto sam zensko rodom. Ja samo sam zelila da nestane a ne ubijen.

  • auris$$ 26.05.2022.

    napokon znamo na koga si

  • 26.05.2022.

    Ne znan,AL ovu ča daje od moje kuće..

Komentiraj...
Vidi sve komentare