Obavijesti

Show

Komentari 46

Rudan oplela po voditeljici na srpskoj televiziji: 'Do danas nisi našla pastuha da te oplodi?'

Rudan oplela po voditeljici na srpskoj televiziji: 'Do danas nisi našla pastuha da te oplodi?'
4

Gostovala je povodom promocije svoje nove knjige koja se dotiče brojnih tema. Jedna od njih koja se tiče majčinstva posebno je zasmetala voditeljicu. Što vas je slomilo? Upitala je Vedrana Mariju Kilbard

Pa od 25. do danas niste mogli naći pastuha da vas oplodi?, rekla je književnica Vedrana Rudan (72) voditeljici Mariji Kilbardi (41) tijekom gostovanja u emisiji Prva TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gostovala je povodom promocije svoje nove knjige koja se dotiče brojnih tema. Jedna od njih koja se tiče majčinstva posebno je zasmetala voditeljicu. 

- Što vas je slomilo? - upitala je Vedrana Mariju.

- Pa na primjer zato što kada žena u 41. godini baš želi da ima dijete, a nema ga i onda se cijelo vrijeme u knjizi spominje 'ma šta će ti djeca' - rekla je iskreno Kilibarda.

Vedrana je rekla Mariji da ju nakon ove rečenice smatra 'svjetskom budalom'.

Rudan se rastaje samo nekoliko dana nakon navodne svadbe s mlađim: 'Ovo će skupo koštati!'
Rudan se rastaje samo nekoliko dana nakon navodne svadbe s mlađim: 'Ovo će skupo koštati!'

- Ali, ti imaš 42 godine. Što ti trebaju djeca - izjavila je Rudan.

- Ja sam nekako ispunjena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu za trudnoćom - izjavila je voditeljica pa se Rudan počela isčuđavati.

- Imaš sebe, imaš ljubavnika, vjerojatno imaš lošeg šefa ili gazdu, što ti još treba dijete - izjavila je Vedrana te nadodala da bi ju dadilja stajala više od djeteta, a voditeljica je s nelagodom sjela.

- Zato rintamo - pokušavala je iznijeti stav Marija.

Književnica je voditeljicu nekoliko puta nazvala glupom i rekla joj da ne treba svaki dan ići 'rintati' kako bi zaradila za dadilju.