To je to što me zanima!

Dean Dvornik objavio je video s posla u Americi: 'Ovo je moj kamiončić kojeg ću voziti'

Glazbenik je u Americi već dvije godine, a na društvenim mrežama povremeno se javlja i s prijateljima dijeli događaje iz svog života. Mnogi su mu se sada javili u komentarima i poželjeli mu sreću u vožnji
Vidi originalni članak

Splitski glazbenik Dean Dvornik (57) sada živi i radi u Americi kao vozač kamiona, a na Facebook-u je objavio kratki video i pokazao vožnju kamionom na putu za Chicago iz države New York.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo ovo je kamiončić koji ću sad voziti. To je semi truck... I sada idemo na autocestu - ispričao je Dean u videu.

Glazbenik je u Americi već dvije godine, a na društvenim mrežama povremeno se javlja i s prijateljima dijeli događaje iz svog života. Mnogi su mu se sada javili u komentarima i poželjeli mu sreću u vožnji. Podsjećamo, pandemija je bila teška za sve glazbenike, kako u Hrvatskoj, tako i u Americi, a Dean je već ranije istaknuo da ga nije sram to što radi kao vozač kamiona.

OPROSTILA SE Danijela Dvornik nakon smrti oca Ive: 'Otišao je spokojno i dostojanstveno, u krevetu'

- U Ameriku sam otišao 1987., a vratio se 1993. Slučajno se dogodilo da sam ponovo dobio zelenu kartu 2019., malo prije pojavljivanja koronavirusa. Moja adresa je u gradu Addisonu u Illinoisu, nedaleko od Chicaga. Ne da me nije sramota zbog toga što sam vozač, već sam na to i ponosan i sad kad se vratim, čeka me novi kamion u firmi mojih prijatelja Bošnjaka, braće Livadić. Dok vozim, ne slušam glazbu, prepustim se mislima, a kad je gužva, i oprezu. Glazbu stvaram u slobodno vrijeme jer i tamo imam studio sličan ovom u Splitu - poručio je tada.

PONOSAN NA SEBE Dean Dvornik: 'Nije me sramota što u Americi vozim kamione, to ću raditi i kad se vratim doma'

Dean i njegov pokojni brat Dino Dvornik ostavili su neizbrisiv trag po pitanju funka, a sve je počelo kad su prvi put čuli 'In the Summertime' grupe Mungo Jerry.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • crazy mind 11.04.2022.

    svaka cast na poslu ali kada vozis NE prepustaj se mislima

  • _vatrogasac_ 11.04.2022.

    Eto, ima i normalnih glazbenika kojima a nije problem raditi i "obične" poslove. Sretno na cesti.

  • 11.04.2022.

    Pošteno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare