To je to što me zanima!

VIDEO Pogledajte reakciju Leta 3 nakon što je Srbija završila u finalu: Ovako se pruža podrška!

Riječka grupa publiku je ostavila bez daha izvedbom 'Mame ŠČ' u polufinalnoj večeri, a sada je također oduševila gledatelje svojom reakcijom na prolazak Srbije u finale
Vidi originalni članak

Letomanija je zavladala čitavom Europom, a popularnost Leta 3 svakim je trenutkom sve veća. Nakon nastupa u polufinalu Eurosonga, Letovci su oduševili domaću i stranu publiku te su prošli u finale. 

No, riječka grupa nije oduševila samo briljantnim nastupom. Naime, nakon što je predstavnik Srbije Luke Black (30) isto plasiran u finale, Letovci su svojom reakcijom zadivili obožavatelje.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovako se pruža podrška susjedima - pisali su fanovi na društvenim mrežama nakon što se Let 3 vidno veselio nakon prolaza Srbije u finale pa su tako ustali sa fotelje u Green room-u i s rukama u zraku iskazali podršku Srbiji. 

EUFORIJA U LIVERPOOLU Mrle u svom stilu rekao što je napravio jutro nakon pobjede i otkrio: Prlja se jako prehladio

Inače, pjesma 'Mama ŠČ' na službenim stranicama Eurosonga ima najviše pregleda, a nastup Leta 3 je u manje od jednoga dana pregledan više od milijun puta. Isto tako, Letovci su također prikupili simpatije i stranih obožavatelja Eurosonga.

- Zbog njih imam osjećaj da sam ponosna Hrvatica, a iz Španjolske sam - napisala je jedna gledateljica Eurosonga.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • antijednorog 11.05.2023.

    Pa nego za koga će Prodanović navijati?

  • lily A 11.05.2023.

    Dajem im podrsku isto kao oni nama 🤬

  • David1Prometheus 10.05.2023.

    Navijao sam za njih sve dok nisam vidio kako slave ludo prolazak srbije burnije nego svoj prolaz..tak bi i prolaz rusije slavili da su rusi tamo, tad su mi se zgadili zauvijek vise ih nikad negledam

Komentiraj...
Vidi sve komentare