Obavijesti

Show

Komentari 72

Mrle u svom stilu rekao što je napravio jutro nakon pobjede i otkrio: Prlja se jako prehladio

Mrle u svom stilu rekao što je napravio jutro nakon pobjede i otkrio: Prlja se jako prehladio
7

Trenutak prije nego što je Let 3 izašao na pozornicu, hrvatska delegacija, mediji i naši obožavatelji nisu mogli sakriti nervozu ili smo je htjeli pred ostalima 'prodati' pod uzbuđenje

VIDEO

Čim sam se probudio, izd*kao sam si ga. To je prva stvar koju sam napravio. Ivanka nije sa mnom tulumarila, ostala je spavati u sobi, rekao nam je Damir Martinović Mrle (61) u hotelu u Liverpoolu u kojemu su smješteni sudionici 67. Eurosonga. Oni koji su prošli u subotnje finale još su spavali ili liječili mamurluk jer na kišnim liverpulskim ulicama ujutro nije se mogao sresti nijedan fan Eurosonga.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

Video vijesti 01:18

Ma samo neka su se odmarali Hrvati, Srbi, Norvežani, Moldavci, Švicarci, Finci, Izraelci, Česi i Portugalci. Imamo vremena do subote da nabrijemo glasove za navijanje. Croatiaaa!!! Kad su nas prve pročitali da idemo dalje u finale, cijelom dvoranom liverpulske arene zavladala je neopisiva euforija.

Liverpool: Let 3 prošao u finale Eurosonga

- Bilo mi je drago da su nas pročitali prvima, a ne negdje na sredini ili pri kraju, jer ne volim te natjecateljske emisije u kojima se igra za mjesto ili ispadanje. To me baš razveselilo. Ranije je bila ideja da stojimo svi u jednom redu i onda ispadamo jedan po jedan. Nasreću, fanovi Eurosonga napravili su peticiju jer su saznali u međuvremenu da će to tako biti. Ovo je bilo najbezbolnije - kaže Mrle.

Letovci lete na kladionicama! U samo par sati skočili su za četiri mjesta, sad je baš sve moguće!
Letovci lete na kladionicama! U samo par sati skočili su za četiri mjesta, sad je baš sve moguće!

Trenutak prije nego što su Letovci izašli na pozornicu, hrvatska delegacija, mediji i naši obožavatelji nisu mogli sakriti nervozu ili smo je htjeli pred ostalima ''prodati'' pod uzbuđenje. No na prve taktove ''Mame ŠČ'' svim novinarima pogled je bježao na ukrajinske kolege, koji su raširili svoju zastavu i od početka do kraja otpjevali našu pjesmu. A zatim su uslijedili intervjui s finalistima.

- Nakon proglašenja bila je neka užasno dosadna konferencija koja se nekontrolirano otegla. Nakon toga smo otišli u centar Liverpoola, gdje nam je hotel, našli neke lijepe klubove koji dugo rade pa smo pili cijelu noć. Bilo je i fanova, naravno, pridružili su se, pljeskali nam - otkrio je Mrle.

A što je bilo s Prljinim glasom, pričalo se da se prehladio?

- To je još jedan od problema protiv kojeg moramo nešto poduzeti zato što smo u tim sobicama, u dvorani, i tu stalno radi ta neka ventilacija, klima i zrak nam se užasno osuši. On se ustvari prehladio, a to je shvatio tek kad je došao na pozornicu. Ne znam što ćemo sad napraviti po tom pitanju da se ne događa, moramo malo izaći. No pada kiša i komplicirano je s osiguranjem. Kad jednom uđeš, više ti se ne da izlaziti. Pregledaju ti kosti i sve živo, kao na aerodromu - zaključio je Mrle. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!
PROMO

Glumci i pjevači predvođeni legendarnom Tajči ove subote rasplesat će Bjelovar!

BOK Fest održava se u Bjelovaru se od 26. travnja do 9. svibnja. Uz desetak vrhunskih predstava domaćih i stranih kazališta, Bjelovarčani će tijekom festivala imati priliku uživati i u brojnim popratnim događanjima

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad
Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.