To je to što me zanima!

VIDEO Seka Aleksić pala na koljena i tukla kolegicu po guzi: 'Kad se napijem, oduzmem se'

Ne znam piti. Ja sve na eks i natječem se, ali ne znam samo s kim. Ne znam popiti čašicu ili dvije kao dama - napisala je Seka na Twitteru gdje je prenijela maleni dio atmosfere sa privatne svadbe
Vidi originalni članak

Srpska folk pjevačica Seka Aleksić (39) bila je gošća na privatnoj svadbi sina njenog kolege, a na Twitteru gdje ju prati preko 200.000 ljudi, objavila je vrlo zanimljive snimke. Sudeći po snimkama Seka je popila koju čašicu više i uživala u atmosferi, što je i sama javno priznala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne pijem često, ali kada se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i natječem se, ali ne znam samo s kim. Ne znam popiti čašicu ili dvije kao dama -  napisala je Seka na Twitteru.

- Ja kad mi kažu da izgledam sjajno - opisala je Seka video u kojem se vidi kako je ponesena atmosferom uživala u zvucima violine i pala na koljena.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?': 

Osim toga, udarala je kolegicu Janu po guzi, gurala pjevačicu Aleksandru Prijović (26) koja je pjevala za mladence i brala cvijeće sa stolova. Evo kako je to sve izgledalo.

- Ne smijem ući u galeriju zbog snimki od sinoć. Ja sam se kulturno unakazila i bila najveća budala na svadbi -  otvoreno govori Seka.

VESELJE U OBITELJI Cajka slavi: Seka Aleksić rodila je sina, nazvala ga je Jovan...

- I tako sam prije dvije godine kada sam se posljednji put napila dala telefon prijateljici i rekla da uključi uživo prijenos na Instagramu. Sutradan sam bila toliko bijesna, jer nisam znala tko je snimao uživo i odakle mu pravo?! Ona mi je rekla, pa ti si budalo dala meni telefon i rekla uključi uživo prijenos - rekla je.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 17.06.2022.

    I onda oni nama pljuju po našem Grdovicu!!!!Pa on je za njih doktor,malo sam reko,a sa ljudske strane da ni ne pišem..

  • Nemam korisnicko ime 17.06.2022.

    sve su iste kad se napiju

  • bree77 17.06.2022.

    oduzeta si ti odavno....

Komentiraj...
Vidi sve komentare