Show

Komentari 46

Neprepoznatljive: Ovako su na početku karijere izgledale cajke

Neprepoznatljive: Ovako su na početku karijere izgledale cajke

Karleuša je jedna od rijetkih pjevačica koja je otvoreno priznala estetske zahvate pa je otkrila kako je povećala grudi odmah na početku karijere. Ipak, ne može parirati Dari Bubamari i njezinim atributima

Nije tajna da plastični kirurzi, šminka i Photoshop rade 'čuda', pogotovo kada su pitanju srpske pjevačice. Ipak, na početku karijere nisu imale toliko mogućnosti za korekcijama, kao ni za uređivanjem fotografija prije objave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sandra Afrika (32)

Ova cajka je karijeru započela kao plesačica Mile Kitića (68). A onda kada je folker 2006. imao nastup u studiju pjevajući hit 'Šampanjac', svu pozornost 'ukrala' je upravo atraktivna Sandra, čiju je guzu kamerman snimao više nego Kitića.

Nakon toga je njezina karijera krenula uzlaznom putanjom. Tada je imala nešto drugačiju frizuru nego danas. Furala je šiške i bila je crnka, dok je sada brineta.

Jelena Karleuša (42)

Ova skandalozna pjevačica se 'bacila' u estradne vode sa samo 16 godina. Tada je eksperimentirala s kosom pa je jedno vrijeme imala i kratku frizuru zbog koje izgleda neprepoznatljivo.

Ona je jedna od rijetkih glazbenica koja je otvoreno priznala estetske zahvate pa je otkrila kako je povećala grudi odmah na početku karijere, a nije tajna da si je 'sredila' i lice.

Naravno, prije nego Karleuša objavi fotografiju na društvene mreže, dobro je provuče kroz filtere.

Dara Bubamara (44)

Karleušina nekoć ljuta suparnica, a danas bliska prijateljica, cajka Bubamara, može se 'pohvaliti' s jednim od najvećih silikonskih grudi na estradi.

No na početku karijere nije imala bujne atribute te je, kao i većina tadašnjih pjevačica, furala šiške.

Seka Aleksić (39) 

Baš kao i Sandra Afrika, Seka je ranije imala crnu kosu. Jedno vrijeme je bila i plavuša dok je danas brineta. U licu se nije znatnije promijenila, no ima vitkiju figuru nego prije.

Ana Nikolić (41)

Ova pjevačica se dugo vremena borila s kilažom, no sada je konačno došla na svoje.

Na početku karijere je izgledala kao djevojčica pa se tako i odijevala, dok sada nosi odjeću kojom više otkriva nego što pokriva.

Najčitaniji članci