Obavijesti

Show

Komentari 10

Brenin posinak slavi godišnjicu braka: Aleksandru je upoznao u klubu, 'kupio' ju je iskrenošću...

Brenin posinak slavi godišnjicu braka: Aleksandru je upoznao u klubu, 'kupio' ju je iskrenošću...
7

Sreli smo se u jednom klubu, gdje mi je prišao i rekao kako bismo bili super par. Ja sam se nasmijala i pomislila kako priča gluposti. Javio mi se drugi dan i nikada se nismo prestali dopisivati, priznala je Aleksandra

VIDEO

Posinak pjevačice Lepe Brene, Filip Živojinović (35) i pjevačica Aleksandra Prijović (24) danas slave drugu godišnjicu braka. Vjenčali su se 2018. u Beogradu, a Aleksandra je na svadbi i pjevala. Izvela je svoj hit 'Totalna anestezija'.

POGLEDAJTE VIDEO: Nastup Al'dina na svadbi Filipa i Aleksandre

Tim se povodom oglasila i Brena koja im je na društvenim mrežama javno čestitala dan kada su se jedno drugom obećali na vječnu ljubav. 

Aleksandra je prije tri godine u Ami G showu ispričala kako su se ona i Filip upoznali.

- Sreli smo se u jednom klubu, gdje mi je prišao i rekao kako bismo bili super par. Ja sam se nasmijala i pomislila kako priča gluposti. Nisam uopće reagirala na to. Sljedeći mi se dan javio na Instagramu, počeli smo se dopisivati i od tada nismo prestali - ispričala je pjevačica i dodala:

- Vidjeli smo se nekoliko dana kasnije i nastavili se viđati. On je jako dobar i iskren. Cijenim takve ljude, time me je kupio od samoga početka - priznala je Aleksandra.

Brena pokazala vitke noge koje su je proslavile osamdesetih...
Brena pokazala vitke noge koje su je proslavile osamdesetih...

Na dan njihove svadbe pjevačica je promijenila četiri haljine. U crkvi je imala kraljevsku vjenčanicu boje slonovače, a za građansko vjenčanje Aleksandra je izabrala bijelu, nešto širu vjenčanicu s kristalima. Treća bijela haljina je bila uska, s golim leđima. Poslije ponoći, novopečena gospođa Živojinović je obukla atraktivnu, zlatno-crnu haljinu s resicama i dubokim dekolteom. Kosu je skupila u visoku punđu.

- Oduvijek smo željeli imati jednu kćerku, a to se danas ostvarilo - rekao je tada emotivni Boba Živojinović (56), otac mladoženje.

Posebno iznenađenje za svog supruga, imala je Aleksandra, koja je dovela kantautora Al'dina koji je zapjevao pjesmu 'I sad me po tebi poznaju' na iznenađenje svih gostiju.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin