Show

Komentari 10

Brenin posinak slavi godišnjicu braka: Aleksandru je upoznao u klubu, 'kupio' ju je iskrenošću...

Brenin posinak slavi godišnjicu braka: Aleksandru je upoznao u klubu, 'kupio' ju je iskrenošću...

Sreli smo se u jednom klubu, gdje mi je prišao i rekao kako bismo bili super par. Ja sam se nasmijala i pomislila kako priča gluposti. Javio mi se drugi dan i nikada se nismo prestali dopisivati, priznala je Aleksandra

Posinak pjevačice Lepe Brene, Filip Živojinović (35) i pjevačica Aleksandra Prijović (24) danas slave drugu godišnjicu braka. Vjenčali su se 2018. u Beogradu, a Aleksandra je na svadbi i pjevala. Izvela je svoj hit 'Totalna anestezija'.

POGLEDAJTE VIDEO: Nastup Al'dina na svadbi Filipa i Aleksandre

Tim se povodom oglasila i Brena koja im je na društvenim mrežama javno čestitala dan kada su se jedno drugom obećali na vječnu ljubav. 

Aleksandra je prije tri godine u Ami G showu ispričala kako su se ona i Filip upoznali.

- Sreli smo se u jednom klubu, gdje mi je prišao i rekao kako bismo bili super par. Ja sam se nasmijala i pomislila kako priča gluposti. Nisam uopće reagirala na to. Sljedeći mi se dan javio na Instagramu, počeli smo se dopisivati i od tada nismo prestali - ispričala je pjevačica i dodala:

- Vidjeli smo se nekoliko dana kasnije i nastavili se viđati. On je jako dobar i iskren. Cijenim takve ljude, time me je kupio od samoga početka - priznala je Aleksandra.

Na dan njihove svadbe pjevačica je promijenila četiri haljine. U crkvi je imala kraljevsku vjenčanicu boje slonovače, a za građansko vjenčanje Aleksandra je izabrala bijelu, nešto širu vjenčanicu s kristalima. Treća bijela haljina je bila uska, s golim leđima. Poslije ponoći, novopečena gospođa Živojinović je obukla atraktivnu, zlatno-crnu haljinu s resicama i dubokim dekolteom. Kosu je skupila u visoku punđu.

- Oduvijek smo željeli imati jednu kćerku, a to se danas ostvarilo - rekao je tada emotivni Boba Živojinović (56), otac mladoženje.

Posebno iznenađenje za svog supruga, imala je Aleksandra, koja je dovela kantautora Al'dina koji je zapjevao pjesmu 'I sad me po tebi poznaju' na iznenađenje svih gostiju.

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci