Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
33 komentara

Cajka slavi: Seka Aleksić rodila je sina, nazvala ga je Jovan...

Seka je prvo dijete rodila u rujnu 2016. godine. Tad je sinu dala ime Jakov. Par je oba dječaka dobio umjetnom oplodnjom i, kako kaže Seka, sve je normalno i bezbolno

Foto: Instagram
33 komentara

Turbo folk pjevačica Seka Aleksić (38) rodila je svoje drugo dijete, sina kojem su suprug Veljko Piljikić (36) i ona dali ime Jovan

ODUŠEVILA FANOVE Seka Aleksić pozirala trudna u hotelu: 'Mogu li doći u goste?'

- Rodio se Jovan jutros, tatina želja je također ista. Rekao je neka se zove Jovan. Ako sljedeća beba bude dječak zvat će se Isak - napisala je Seka na društvenim mrežama. Prije nekoliko mjeseci Seka je najavila kako će sina nazvati Isak, ali se ipak predomislila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Seka je prvo dijete rodila u rujnu 2016. godine. Tad je sinu dala ime Jakov. Oba dječaka par je dobio umjetnom oplodnjom. 

- Već deset godina govorim javno o tome pokušavajući, na neki način, educirati ljude koji nisu upućeni u sam proces. Točno je, suprug i ja smo ponovno prošli kroz to. Sve je potpuno bezbolno i normalno - ispričala je za srpski Story. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Kad je saznala da je ponovno trudna, sretnu vijest javila je suprugu, boksaču, koji je bio presretan. 

ZVAT ĆE SE ISAK Seki Aleksić u veljači stiže sin: 'Muž će sa mnom u rađaonicu'

Dok je bila u drugom stanju, Seka je nastupala pa je tako zabavljala zagrebačku publiku na Rujanfestu. S obzirom da je bila trudna, nije baš skakala. Većinu vremena provela je pored bubnjara i klavijaturista.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ZENZACIJA:

Naši partneri pišu
Message