Show

Komentari 209

Trudna Seka 'dramila' jer nije imala vodu, Ilić nije htio s bine

Trudna Seka 'dramila' jer nije imala vodu, Ilić nije htio s bine

Žena je žedna, pa dajte joj piti, komentirala je jedna gospođa u publici dodavši kako to nije u redu. Situaciju su brzo ‘smirili’, a onda su se zaredale njene starije pjesme poput ‘Aspirina’, ‘Crno i zlatno’...

Na drugoj večeri Rujanfesta nastupali su Miroslav Ilić (68) i Seka Aleksić (38). Ilić je zapjevao stare hitove poput ‘Nije život jedna žena’, ‘Ova noć’, ‘Božanstvena ženo’, 'Pozdravi je, pozdravi', a zagrebačkoj publici je u više navrata zahvaljivao na dolasku u tako velikom broju.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Hvala Zagrebe, ovo je izvan očekivanja - govorio je Ilić.

Publika ga je već tada htjela pozvati na bis, misleći kako je upravo otpjevao zadnju pjesmu na repertoaru, ali glazbenik se nije dao s pozornice. Štoviše, bio je toliko raspoložen da je ispunjavao želje onih u prvim redovima.

Zagreb: Koncert Miroslava Ilića na Rujanfestu

Nakon njega u ranim jutarnjim satima na pozornicu se s nekoliko buketa i poklona obožavatelja popela bosanskohercegovačka i srpska folk pjevačica Seka Aleksić.

- Jesmo li spremni? - pitala je fanove čim je stala na binu.

Zagreb: Seka Aleksić održala koncert na Rujanfestu

Došla je u crnim čizmama s visokom petom te širokoj haljini koja je naglašavala njezin trudnički trbuh. Naime, pjevačica je u lipnju za srpske medije priznala kako će uskoro dobiti drugo dijete sa suprugom, boksačem Veljkom Piljikićem.

S obzirom na stanje u kojem se nalazi, Seka na bini nije baš skakala. Većinu vremena provela je pored bubnjara i klavijaturista. Problem za pjevačicu nastao je već nakon nekoliko pjesama. Naime, ‘naljutila’ se na članove svog benda jer joj nisu pripremili bocu s vodom.

Zagreb: Seka Aleksić održala koncert na Rujanfestu

- Žena je žedna, pa dajte joj piti - komentirala je jedna gospođa u publici dodavši kako to nije u redu. Situaciju su brzo ‘smirili’, a onda su se zaredale njene starije pjesme poput ‘Aspirina’, ‘Crno i zlatno’, 'Iskoristi moje mane' koje je tijekom večeri dva puta ponovila.

Pjevala je do dva sata ujutro, a onda se zahvalila publici na odličnoj energiji, ali na bis se nije vraćala.

Zagreb: Seka Aleksić održala koncert na Rujanfestu

- Ova noć je bila baš posebna, drago mi je što su me pozvali - izjavila je netom prije spuštanja s pozornice zbog čega ju je dočekao gromoglasni pljesak.

POGLEDAJTE VIDEO:

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci