To je to što me zanima!

Videom podržao snahu: Na bini je goli Keba govorio o Severini

Podržavam svoju snahu Severinu u svakom pogledu, a najviše kao majku. I zločin je i presedan oduzeti dijete majci nakon sedam godina, rekao je Keba. Iz publike se čuo gromoglasan pljesak i povici 'Bravo'...
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Dragan Kojić Keba (59) natječe se u tamošnjoj verziji showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Krajem listopada popeo se golišav na pozornicu našminkan kao frontmen grupe Kiss i pobijedio s pjesmom 'I Was Made for Lovin' You'.

Pobjednički govor na bini iskoristio je da se osvrne na aktualnu sudsku situaciju oko djeteta Severine (47), supruge svog sina Igora Kojića (32). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemojte zamjeriti, imam potrebu nešto reći. Shvatite me da ovo pričam iz srca. Podržavam svoju snahu Severinu u svakom pogledu, a najviše kao majku. I zločin je i presedan oduzeti dijete majci nakon sedam godina - rekao je Keba. Iz publike se čuo gromoglasan pljesak i povici 'Bravo Keba'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U pravnoj bitci oko skrbi za sina Severina je izgubila spor s bivšim partnerom Milanom Popovićem (54).

PJEVAČICA ŠOKIRANA PRESUDOM Milanu će Severina isplaćivati alimentaciju od 1200 kuna?

U četvrtak navečer oko 20.10 sati iz Severinina stana na zagrebačkom Kozjaku izašli su pjevačica, njezin sin, suprug Igor i još jedna ženska osoba. Sjeli su u crni Audi i otišli 'ostaviti' dječaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta nakon što je predala sina utrčala u kuću da je susjedi ne vide. 

Sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. 

NEŠTO IZA 20 SATI Severina je u pratnji supruga dovela sina Milanu Popoviću...

Kako neslužbeno doznajemo, pjevačica će Milanu morati isplaćivati alimentaciju od 1200 kuna.

Do sada je Milanova mjesečna alimentacija bila 15.000 kuna.

- Svi elementi ukazivali su da bi se moglo dogoditi neko zastrašujuće rješenje. Mislim da je to što se dogodilo pokazuje nestabilnost hrvatskog pravosuđa, sustava i nesigurnost. Skrbnica koja je postavljena i koja bi trebala brinuti oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dvije godine to dijete nije vidjela, ali dala je svoje mišljenje i prijedlog da bi se dijete trebalo dati ocu na skrb. To vam govori o užasu koji je događa - rekao je za 24sata Severinin odvjetnik Mate Matić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Selo_malo 30.11.2019.

    Teški debakl pravosuđa ali i pouka roditeljima koji se razvode, da iznađu i razuma i snage da svojoj djeci čiji su prirodni i zakoniti skrbnici nikada i ni zbog čega ne ugroze pravo na bezbrižno djetinjstvo i osiguraju punu ljubav i skrb na najbolji mogući način i bez upliva pravosuđa. Ovaj par je, da je bilo više pameti i manje ega, imao sve ono i više od toga, da se u interesu svoga djeteta lijepo dogovori. Očito, lova nije dovoljna. A dijete zasigurno pati!

  • MOC JE U ZNANJU 29.11.2019.

    Tako je Kebo . Svaka čast na izjavi .

  • Mrkopalj 29.11.2019.

    Zalosno da se u ovoj drzavi moze sve za novce apsurd da majci uzmu djete majka je ipak majka jedn jedina sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare