Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
414 komentara

Severina je u pratnji supruga dovela sina Milanu Popoviću...

Sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
414 komentara

U pravnoj bitci oko skrbi za sina Severina Kojić (47) izgubila je spor s Milanom Popovićem (54). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Oko 20:10 iz Severinina stana na zagrebačkom Kozjaku izašli su pjevačica, njezin sin, suprug Igor Kojić i još jedna ženska osoba. Sjeli su u crni Audi i otišli 'ostaviti' dječaka ocu. Splićanka je u roku od 20 minuta nakon što je predala sina utrčala u kuću da je susjedi ne vide. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Sutkinja Tea Golub donijela je jutros privremenu mjeru i odlučila u presudi da dijete živi s ocem te da on samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. 

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Kako neslužbeno doznajemo, pjevačica će Milanu morati isplaćivati alimentaciju od 1200 kuna.

Do sada je Milanova mjesečna alimentacija bila 15.000 kuna.

NEPRAVOMOĆNA PRESUDA Severina više neće živjeti sa sinom: Skrbništvo dobio Milan

- Nisam bio na objavi odluke, bila je kolegica Biloš. Međutim, mogu reći da su svi elementi ukazivali da bi se moglo dogoditi neko zastrašujuće rješenje. Mislim da je to što se dogodilo pokazuje nestabilnost hrvatskog pravosuđa, sustava i nesigurnost. Skrbnica koja je postavljena i koja bi trebala brinuti oko Severininog sina sama je na sudu priznala da dvije godine to dijete nije vidjela, ali dala je svoje mišljenje i prijedlog da bi se dijete trebalo dati ocu na skrb. To vam govori o užasu koji je događa - rekao je za 24sata Severinin odvjetnik Mate Matić.

POGLEDAJTE VIDEO:

 
Naši partneri pišu
Message