To je to što me zanima!

Vin Diesel moli The Rocka da se vrati u 'Brze i žestoke' nakon 10 godina svađe: 'Moj mlađi brate'

Glumci su u svađi cijelo desetljeće, a the Rock je u lipnju rekao da se neće pojaviti u desetom nastavku 'Brzih i žestokih'. Međutim, Vin Diesel ga je u emotivnoj objavi na Instagramu zamolio da se vrati u franšizu
Vidi originalni članak

Vin Diesel (54) je na na društvenim mrežama objavio fotku s kolegom Dwayneom Johnsonom (49), te ga zamolio da mu se pridruži u desetom nastavku serijala 'Brzi i žestoki'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moj mlađi brate Dwayne... Došlo je vrijeme. Svijet čeka 'Brze i žestoke 10'. Kao što znaš, moja te djeca zovu stricem Dwayneom.  Nasljeđe čeka. Rekao sam ti prije puno godina da ću ispuniti svoje obećanje Pablu. Zakleo sam mu se da ćemo snimiti deset filmova i da će finale biti vrhunsko! - započeo je glumac opis ispod objave.

- Kažem ovo iz ljubavi... ali moraš se pojaviti, ne ostavljaj franšizu bez vrlo važne uloge. Hobbsa ne može igrati nitko drugi. Nadam se da ćeš iskoristiti priliku i ispuniti svoju sudbinu.

MIŠIĆAVI SUKOB Dwayne Johnson oštro o kolegi Vinu Dieselu: 'Mi smo odgojeni drugačije, ja dajem sve od sebe'

Podsjećamo, Johnson je u lipnju najavio da se neće pojaviti u ulozi Lukea Hobbsa. On i Diesel su u sukobu cijelo desetljeće i odbijaju glumiti jedan kraj drugoga, sve je to započelo zbog njihovog drukčijeg odgoja i razmišljanja, rekao je iskreno Johnson u intervjuu za Vanity Fair

- Radi se filozofiji svakodnevnog odlaska na posao i gledanja na sve kao na ravnopravne partnere, gledajući i na studio kao ravnopravnog partnera. I gledanje na filmski ekipu, bez obzira na nečiji položaj, treba biti ravnopravno, s poštovanjem i poniznošću, poštujući proces i svako drugo ljudsko biće koje ulaže isto toliko vremena, isto toliko napornog rada i kapitala, ako ne i više. Mislim da mi je uvijek bilo važno stajati uspravno i gledati nekoga u oči - objasnio je Johnson ne skrivajući nelagodu koju osjeća prema koleginom ponašanju.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Sanibre 09.11.2021.

    If ya smeeeeeel what the Rock is cookin 🐂

  • tomo100brt 08.11.2021.

    Oba glumca nisu nešto specijalno u glumi, ali ovdje je Dwayne Johnson u pravu. Poštivaj druge oko sebe.

  • Busi 08.11.2021.

    jedva cekam fest en fjurius 13... ili 14, nebitno jedva cekam film je zakon glumci top!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare