Show

Komentari 8

Vin Diesel moli The Rocka da se vrati u 'Brze i žestoke' nakon 10 godina svađe: 'Moj mlađi brate'

Vin Diesel moli The Rocka da se vrati u 'Brze i žestoke' nakon 10 godina svađe: 'Moj mlađi brate'

Glumci su u svađi cijelo desetljeće, a the Rock je u lipnju rekao da se neće pojaviti u desetom nastavku 'Brzih i žestokih'. Međutim, Vin Diesel ga je u emotivnoj objavi na Instagramu zamolio da se vrati u franšizu

Vin Diesel (54) je na na društvenim mrežama objavio fotku s kolegom Dwayneom Johnsonom (49), te ga zamolio da mu se pridruži u desetom nastavku serijala 'Brzi i žestoki'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Moj mlađi brate Dwayne... Došlo je vrijeme. Svijet čeka 'Brze i žestoke 10'. Kao što znaš, moja te djeca zovu stricem Dwayneom.  Nasljeđe čeka. Rekao sam ti prije puno godina da ću ispuniti svoje obećanje Pablu. Zakleo sam mu se da ćemo snimiti deset filmova i da će finale biti vrhunsko! - započeo je glumac opis ispod objave.

- Kažem ovo iz ljubavi... ali moraš se pojaviti, ne ostavljaj franšizu bez vrlo važne uloge. Hobbsa ne može igrati nitko drugi. Nadam se da ćeš iskoristiti priliku i ispuniti svoju sudbinu.

Podsjećamo, Johnson je u lipnju najavio da se neće pojaviti u ulozi Lukea Hobbsa. On i Diesel su u sukobu cijelo desetljeće i odbijaju glumiti jedan kraj drugoga, sve je to započelo zbog njihovog drukčijeg odgoja i razmišljanja, rekao je iskreno Johnson u intervjuu za Vanity Fair

Fast and Furious Five

- Radi se filozofiji svakodnevnog odlaska na posao i gledanja na sve kao na ravnopravne partnere, gledajući i na studio kao ravnopravnog partnera. I gledanje na filmski ekipu, bez obzira na nečiji položaj, treba biti ravnopravno, s poštovanjem i poniznošću, poštujući proces i svako drugo ljudsko biće koje ulaže isto toliko vremena, isto toliko napornog rada i kapitala, ako ne i više. Mislim da mi je uvijek bilo važno stajati uspravno i gledati nekoga u oči - objasnio je Johnson ne skrivajući nelagodu koju osjeća prema koleginom ponašanju.

European premiere of "The Lion King" in London

Najčitaniji članci