To je to što me zanima!

Višnjić se oprostio od kolege: 'Jata anđela neka te uspavaju'

Od Christophera se opraštaju brojni kolege, a nakon vijesti o njegovoj smrti oglasio se i Goran Višnjić, koji je glumio njegovog ljubavnog partnera u filmu 'Početnici'
Vidi originalni članak

Brojne glumačke zvijezde potresla je vijest o smti legendarnog kanadskog glumca Christophera Plummera. Preminuo je u 92. godini u svom domu u Connecticutu. Od njega se oprostio i Goran Višnjić (48).

- Laku noć, moj kraljeviću! Jata anđela uspavala te svojim pjesmama - napisao je glumac na Instagramu. Objavio je zajedničku fotografiju s Plummerom, s kojim glumio u filmu 'Početnici', a utjelovio je njegovog ljubavnika. 

Christopher je inače za ulogu u ovom filmu dobio Oscara. Tijekom bogate karijere odigrao je više od 200 uloga, a karijeru su mu obilježili i filmovi 'Probuđena savjest' te 'Moje pjesme, moji snovi'.

U 92. GODINI Umro je Christopher Plummer

Od glumca se oprostio i njegov dugogodišnji prijatelj Lou Pitt.

- Chris je bio izvanredan čovjek koji je duboko volio i poštovao svoju profesiju. Bio je nacionalno blago koje je duboko uživalo u svojim kanadskim korijenima. Kroz svoju umjetnost i humanost dotaknuo je sva naša srca i njegov će legendarni život trajati sve generacije koje dolaze. Zauvijek će biti s nama - rekao je za strane medije.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medeki 06.02.2021.

    Evo i ja sam se oprostio od njega na mom instaču! Jata rip.

Komentiraj...
Vidi sve komentare