To je to što me zanima!

Vjeruje u pravu ljubav: Princ Harry neće predbračni ugovor

Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ništa nje potpisuje, rekao je bliski prijatelj princa Harryja
Vidi originalni članak

Iako su zbog njegovog razuzdanog ponašanja prijašnjih godina rijetki vjerovali da će se britanski princ Harry (33) ikada smiriti, sve se promijenilo kada se zaljubio u američku glumicu Meghan Markle (36).

A koliko je siguran u njihovu ljubav i koliko vjeruje da će njihov brak potrajati govori i činjenica da je odbio potpisati predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, procijenjeno na 30 milijuna funti (oko 252 milijuna kuna). 

PRASNULA U SMIJEH Meghan prvi put sa kraljicom došla na službeno događanje

- Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ništa ne potpisuje - rekao je prinčev bliski prijatelj.

Sve to pokrenule su glasine kako se kraljevska obitelj želi pobrinuti za to da Harry ne gubi svoje milijune, posebno jer Markle već ima brak iza sebe.

Ovime je Harry krenuo stopama starijeg brata, princa Williama (35), koji je također odbio potpisati predbračni ugovor uoči vjenčanja s Kate Middleton (36).

Ovi postupci začudili su javnost posebno zato jer je poznato da njihova majka, pokojna princeza Diana, nikada nije potpisala spomenuti ugovor pa se kasnije s princom Charlesom (69) morala boriti za to da joj razvodom pripadne 17 milijuna funti.

Inače, Elizabeta II. (92) prije nekoliko dana dala je službeni pristanak da Harry smije oženiti Meghan.

- Izjavljujem da dajem svoj pristanak na bračni ugovor između svojega najdražeg i voljenog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle te navodim kako će moja suglasnost biti označena Velikim pečatom i upisana u knjige Privilegijskog vijeća - rekla je kraljica.

'OD BAKE S LJUBAVLJU' Kraljica poslala potvrdu: 'Princ Harry smije oženiti Meghan'

Ovo su pravila koja će se morati pridržavati Meghan kad postane princeza.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 19.03.2018.

    ne vjerujem da će ovaj brak dugo trajati

  • dailies 19.03.2018.

    Lipo je vjerovati u pravu ljubav samo sto je takvih ljubavi sve manje i manje,nazalost

  • MAKANTAHI 19.03.2018.

    neče dugo trajati još ak se raskravi pa alimentacija za buduće prinčeve

Komentiraj...
Vidi sve komentare