Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
42 komentara

Vjeruje u pravu ljubav: Princ Harry neće predbračni ugovor

Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ništa nje potpisuje, rekao je bliski prijatelj princa Harryja

Prince Harry wedding
Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
42 komentara

Iako su zbog njegovog razuzdanog ponašanja prijašnjih godina rijetki vjerovali da će se britanski princ Harry (33) ikada smiriti, sve se promijenilo kada se zaljubio u američku glumicu Meghan Markle (36).

A koliko je siguran u njihovu ljubav i koliko vjeruje da će njihov brak potrajati govori i činjenica da je odbio potpisati predbračni ugovor, kojim bi osigurao svoje bogatstvo, procijenjeno na 30 milijuna funti (oko 252 milijuna kuna). 

PRASNULA U SMIJEH Meghan prvi put sa kraljicom došla na službeno događanje

- Nikada nije ni razmišljao da će potpisati predbračni ugovor. Uvjeren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak, zato ništa ne potpisuje - rekao je prinčev bliski prijatelj.

Sve to pokrenule su glasine kako se kraljevska obitelj želi pobrinuti za to da Harry ne gubi svoje milijune, posebno jer Markle već ima brak iza sebe.

Commonwealth Day 2018 | Autor: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL Foto: Joe Giddens/Press Association/PIXSELL

Ovime je Harry krenuo stopama starijeg brata, princa Williama (35), koji je također odbio potpisati predbračni ugovor uoči vjenčanja s Kate Middleton (36).

Ovi postupci začudili su javnost posebno zato jer je poznato da njihova majka, pokojna princeza Diana, nikada nije potpisala spomenuti ugovor pa se kasnije s princom Charlesom (69) morala boriti za to da joj razvodom pripadne 17 milijuna funti.

Duke and Duchess of Cambridge 1st wedding anniversary | Autor: Chris Ison/Press Association/PIXSELL Foto: Chris Ison/Press Association/PIXSELL

Inače, Elizabeta II. (92) prije nekoliko dana dala je službeni pristanak da Harry smije oženiti Meghan.

- Izjavljujem da dajem svoj pristanak na bračni ugovor između svojega najdražeg i voljenog unuka princa Henryja Charlesa Alberta Davida od Walesa i Rachel Meghan Markle te navodim kako će moja suglasnost biti označena Velikim pečatom i upisana u knjige Privilegijskog vijeća - rekla je kraljica.

Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle watch a performance by a Welsh choir in the banqueting hall during a visit to Cardiff Castle in Cardiff 'OD BAKE S LJUBAVLJU' Kraljica poslala potvrdu: 'Princ Harry smije oženiti Meghan'

Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle watch a performance by a Welsh choir in the banqueting hall during a visit to Cardiff Castle in Cardiff | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Ovo su pravila koja će se morati pridržavati Meghan kad postane princeza.

Naši partneri pišu
Message