To je to što me zanima!

Vlasnicu slavne guze izbacili iz aviona: 'Krivo su me shvatili'

Selter je poznata po golišavim fotografijama na kojima joj stražnjica u prvom planu. Sukobila se sa stjuardesom i završila izvan aviona
Vidi originalni članak

Jen Selter (24) američka je Instagram zvijezda i fitness model. U posljednjih nekoliko godina Jen je privukla značajnu medijsku pažnju zbog svojih polugolih fotografija na društvenim mrežama. Danas ju na Instagramu prati oko 11,7 milijuna ljudi. 

Jen i njezina sestra čekale su let iz Miamija za New York. Avion je zbog tehničkih poteškoća kasnio nešto više od 90 minuta, što je jako uzrujalo vlasnicu 'najpoznatije guze društvenih mreža'. 

 

- Selter se u jednom trenutku ustala kako bi stavila jaknu u pretinac. Stjuardesa ju je upozorila da ne smije ustajati te ju zamolila da se vrati na svoje mjesto. Jen se protivila odluci i nastavila svađu. Kad ju je stjuardesa pitala želi li izaći iz aviona, rekla je 'da'. Nekoliko trenutaka kasnije pravdala se da je bila sarkastična - ispričali su putnici koji su bili u istom avionu s Jen. 

 

 

Selter je na društvenoj mreži objavila video snimak na kojem policija iz aviona izbacuje jednog putnika, njezinu sestru i nju. 

- Samo tako, pet policajaca dolazi po mene. Najgore iskustvo, American Air - napisala je ispod snimke koju je podijelila sa svojim obožavateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 12kamelia 31.01.2018.

    guza u prvom planu, dok je naprijed ravna kao daska i to vješto skriva...karakter nula...

  • 30.01.2018.

    sama je kriva išla se svađat bez ikakva razloga

  • 30.01.2018.

    jel to možda tračak nade da se eri guzica bliži kraj???

Komentiraj...
Vidi sve komentare