To je to što me zanima!

'Volim biti u kući sa ženom i troje djece, baš zato i pijem...'

Iskoristio je Reynolds zgodu da promovira svoj brend pića, gin Aviation. Reklamni spot za piće snimao je u Hrvatskoj, u vrijeme kad je i glumio u filmu 'The Hitman's Wife's Bodyguard'
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Reynolds pokazao novorođenu bebu i upozorio sve političare

Jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca, Ryan Reynolds (43), sa suprugom Blake Lively (32) i njihovo troje djece u izolaciji uživa u svom luksuznom stanu u New Yorku. Kao i većini, novi režim im ponekad teško pada, ali ustraju, a glumac je objasnio i kako izdržava.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Blake i ja učimo ih nekim stvarima koje bi inače savladali u vrtiću. Sretnici smo jer imamo mali vrt pa se bavimo sadnicama. Nije mi problem biti s tri žene u kući, ali zato uglavnom pijem - pojasnio je u video pozivu voditelju i komičaru Stephenu Colbertu (55) tijekom emisije The Late Show.

Iskoristio je Reynolds zgodu da promovira svoj brend pića, gin Aviation. Reklamni spot za piće snimao je u Hrvatskoj, u vrijeme kad je i glumio u filmu 'The Hitman's Wife's Bodyguard', snimanom dobrim dijelom i u našoj zemlji. Od prodaje pića Reynolds je najavio kako će u ovim kriznim trenucima pomagati konobarima koji ostaju bez posla, a on i Lively donirali su nedavno milijun dolara neprofitnoj agenciji Feeding America.

Početkom listopada prošle godine, jedan od omiljenih holivudskih parova dobio je i treće dijete, kojem još uvijek nisu otkrili ime. Zvijezda serije 'Tračerica' i Reynolds od ranije imaju djevojčice James (5) i Inez (3). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Blake otkrila tajnu mršavljenja: Svoju djecu koristim kao utege

Idi na 24sata

Komentari 55

  • 04.04.2020.

    Kako će prevesti The Hitman's Wife's Bodyguard? Čuvaj moju ženu s leđa? hahaha

  • Judita👥 04.04.2020.

    Zgodan 🙃

  • bezosjecajni_gad 03.04.2020.

    Kako je taj lik oronuo ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare