To je to što me zanima!

Vraća se ekipa 'Večernje škole'!

Svoj veliki povratak ekipa 'Večernje škole' najavila je na Facebook stranici, što je bilo dovoljno da se obraduju fanovi
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici 'Pervanov Dnevnik' objavljena je najava o turneji zvanoj 'Posljednja večernja', što je brojne obožavatelje 'Večernje škole' itekako razveselilo.

- Je li ovo san? Nek me netko uštipne, Gdje su karte? - samo su neki od komentara ispod objave. Jedan pratitelj je upitao i hoće li opet biti na televiziji, no ekipa 'Večernje škole' zasad nije otkrila više detalja o nadolazećem projektu.

GLEDALI IH DINAMOVCI VIDEO Ovako je Pervan govorio o utakmici s Brazilom, u publici se Modrić nije prestajao smijati

Na posteru turneje zajedno poziraju profesor Maksimilijan Jure Kučina, odnosno Željko Pervan, i njegovi učenici Ahmed El Rahim (Antimon), Damir Folnegović (Blaž), Zlatan Zuhrić Zuhra (Aljoša) i Mladen Horvat (Denis).

Ekipa se nedavno našla na kavi, a fotku zajedničkog druženja tada je na svom Facebook profilu objavio Folnegović, čime se već moglo nagovijestiti da se nešto 'kuha'.

OKUPILI SE OVIH DANA Čime se danas bave učenici iz 'Večernje škole'?: Antimon radi na Lošinju, Blaž napisao vodič

Večernju školu osmislio je Željko Pervan, a rađena je bez scenarija. U početku je emitirana na OTV-u, a kasnije je prešla na HRT. Godine 2007. Večernja škola prešla je na Novu TV i počela se prikazivati uživo svakoga dana. Njeno novo ime bilo je Večernja škola - praksa.

I dalje je vrlo popularna, o čemu svjedoče i brojne epizode Večernje škole koje na YouTubeu imaju i preko 300 tisuća pregleda. 

Blaž nam je u studenom rekao da postoji šansa da se okupe: 

- A željni smo i mi svi, nemrem reć da nismo. I mislim da će se nešto i pokrenuti, ali sad smo u godinama, pa nam treba malo više vremena da se zalaufamo.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sunčandan 09.01.2023.

    ludilo jedva čekam

  • gnojna družina 09.01.2023.

    Pervanov humor nemoze zazivit u ovom politicki korektnoj iluziji u kojoj zivimo. Iako bude bit ce cenzura do yaya

  • 09.01.2023.

    Bolje i njih gledati nego ove naše "homoristicne" serije, od kojih mi se diže kosa na glavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare