To je to što me zanima!

Vratila se u show: Nakon Jacka i Srećka, strasno ljubi Hakiju...

Povratnica u show već će za vrijeme prvog tuluma završiti u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom. Kada će je Marijana Batinić upitati je li se ona već zaljubila, Marijana će otkriti da je...
Vidi originalni članak

Zagrepčanku Marijanu Črlenec (30), javnost je upoznala prošle godine u jedanaestoj međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' kada se borila za Kanađanina Srećka Ponjavica (33). Nisu se uspjeli povezati pa je ubrzo napustila show nakon što su se porječkali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kasnije se 'prebacila' na Australca Jacka Vukoju (41), ali kasnije je demantirala kako su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi. Tvrdi da su se samo prijateljski družili u Zagrebu kada je on dolazio na snimanja.

Marijana je sada u novoj sezoni kod farmera Hakije Špage (41) iz Konjica u Bosni i Hercegovini. U sinoćnjoj epizodi upoznali su se na brzom spoju, a Hakija je priznao kako mu je Zagrepčanka vrlo atraktivna. 

Prodavačica auto-osiguranja u slobodno se vrijeme bavi plesom oko šipke, a Špago iznajmljuje opremu za rafting u dolini Neretve.

Povratnica u show, kako je prikazano u najavi za večeras, već će za vrijeme prvog tuluma završiti u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom...

Kada će je iduće jutro voditeljica Marijana Batinić upitati je li se ona već zaljubila, Črlenec će otkriti da je...

Podsjetimo, Marijana je krajem prosinca 2019. objavila na profilu svoje društvene mreže da se zaručila. Identitet dečka nije otkrila, a njegovu fotografiju još uvijek ima na profilu. 

SAD JE CRNKA Neprepoznatljiva: Marijana iz 'Ljubavi na selu' bila je plavuša

Čestitali su joj brojni prijatelji, uključujući i rekorderku u showu 'Ljubav je na selu', Ines Petrić (46). 

- Iskrena čestitka od srca... Sestro draga, nek ti je život lijep - napisala joj je Ines. Marijana se svima zahvalila uz poruku 'Vidimo se na djevojačkoj'. 

Ipak, vrijeme će pokazati tko je na kraju Marijanin odabranik...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 210

  • serpentine 12.02.2020.

    Kako malo samopostovanja ima, kao i Paulina

  • PametUGlavu 11.02.2020.

    Ja se nadam da su njoj djeca oduzeta iskreno!!!

  • bundevablaženka 11.02.2020.

    A roditelji ponosni do neba, "naša mala na televizoru!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare