Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
210 komentara

Vratila se u show: Nakon Jacka i Srećka, strasno ljubi Hakiju...

Povratnica u show već će za vrijeme prvog tuluma završiti u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom. Kada će je Marijana Batinić upitati je li se ona već zaljubila, Marijana će otkriti da je...

Foto: RTL
210 komentara

Zagrepčanku Marijanu Črlenec (30), javnost je upoznala prošle godine u jedanaestoj međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' kada se borila za Kanađanina Srećka Ponjavica (33). Nisu se uspjeli povezati pa je ubrzo napustila show nakon što su se porječkali. 

Foto: RTL

POGLEDAJTE VIDEO:

Kasnije se 'prebacila' na Australca Jacka Vukoju (41), ali kasnije je demantirala kako su njih dvoje bili u ljubavnoj vezi. Tvrdi da su se samo prijateljski družili u Zagrebu kada je on dolazio na snimanja.

Foto: RTL

Marijana je sada u novoj sezoni kod farmera Hakije Špage (41) iz Konjica u Bosni i Hercegovini. U sinoćnjoj epizodi upoznali su se na brzom spoju, a Hakija je priznao kako mu je Zagrepčanka vrlo atraktivna. 

Prodavačica auto-osiguranja u slobodno se vrijeme bavi plesom oko šipke, a Špago iznajmljuje opremu za rafting u dolini Neretve.

Foto: RTL

Povratnica u show, kako je prikazano u najavi za večeras, već će za vrijeme prvog tuluma završiti u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom...

Foto: RTL

Kada će je iduće jutro voditeljica Marijana Batinić upitati je li se ona već zaljubila, Črlenec će otkriti da je...

Foto: RTL

Podsjetimo, Marijana je krajem prosinca 2019. objavila na profilu svoje društvene mreže da se zaručila. Identitet dečka nije otkrila, a njegovu fotografiju još uvijek ima na profilu. 

SAD JE CRNKA Neprepoznatljiva: Marijana iz 'Ljubavi na selu' bila je plavuša

Čestitali su joj brojni prijatelji, uključujući i rekorderku u showu 'Ljubav je na selu', Ines Petrić (46). 

Foto: Privatni album

- Iskrena čestitka od srca... Sestro draga, nek ti je život lijep - napisala joj je Ines. Marijana se svima zahvalila uz poruku 'Vidimo se na djevojačkoj'. 

Foto: RTL

Ipak, vrijeme će pokazati tko je na kraju Marijanin odabranik...

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

Naši partneri pišu
Message