To je to što me zanima!

Vrsaljko je posvetio emotivnu objavu sinu Bruni: 'Moj život'

Nogometaš se odmara sa sinčićem Brunom, a zajedno uživaju na plaži. Šime se na fotografiji koju je objavio naslonio na sina, a uz nju je objavio je i znakovitu pjesmu 'It's My Life' koju izvodi Bon Jovi
Vidi originalni članak

Nogometaš Šime Vrsaljko (30) ovih dana posvetio je vrijeme svom sinčiću Bruni (4) kojeg je dobio u prvom braku s bivšom suprugom Mateom. Njih dvoje su se odmarali na plaži, a sudeći prema fotografiji obožavaju provoditi vrijeme zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrsaljko je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako on i sin Bruno uživaju na plaži. Šime je naslonjen na svog sina, a njihovu fotografiju prati i znakovita pjesma, 'It's My Life' koju izvodi Bon Jovi.

Šime na fotografiji nosi bijelu majicu sa žutim prugama i kupače hlačice, a maleni Bruno ima na sebi samo bijelu majicu. Nogometaš se očito odlično snalazi u očinstvu, a to je potvrdila i njegova partnerica Slovenka Kaja Vidmar (27) za Story.hr.

Inače, Vrsaljko je s Kajom dobio kćer Viktoriju početkom ove godine.

PROGOVORILA O NJIHOVOM ODNOSU Vrsaljkova Kaja: Ponosna sam na Šimu. Stvarno me iznenadilo koliko se dobro snalazi kao otac

- Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak - rekla je pa zaključila: 

- Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom. 

HRABRA MLADA MAMA Suze same idu: Ovo je trenutak kada je samohrana majka zagrlila sina i pobijedila rak

Njihova ljubav se, kako kaže mlada dizajnerica i manekenka, dogodila na prvi pogled.

- Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže - otkrila je.

SLUŽBENA FOTKA Vrsaljkova Kaja objavila prvu zajedničku fotku sa Šimom i kćeri Viktorijom: 'Moja obitelj'

Podsjetimo, o vezi nogometaša i manekenke počelo se pisati krajem veljače, a oni su na društvenim mrežama postepeno objavljivali privatne detalje s obožavateljima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mirabell14 06.08.2022.

    Ljudi moji zasto ovaki zli kometari da ste vi svi pametni samo bi pročitali i partili na druge članke ! Sta vas briga kakav je Vrsaljko niti d vama zivi niti vam je rod niti pomozi bog

  • Ercegovka100% 04.08.2022.

    "Njegov život", će uvijek biti ostavljeno dijete.. Je li njemu u glavi vakum ili šta? Očito nema s čim razmišljati..

  • Dažbog 04.08.2022.

    vrsaljko debil... onaj ko podupire današnji nogomet u kojem igrač ima mjesečnu plaču veću od navijačeve petogodišnje je malouman... dapače lipo van je dotur iz malog mista reka... "Ma borda ti, che crettino, che imbecile, asti Gospu!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare