To je to što me zanima!

Weinsteinovi odvjetnici dobit će više nego sve njegove žrtve...

Žrtve neće dobiti pune iznose na koje bi mogli računati da se radi o još uvijek solventnoj kompaniji, a za najteže slučajeve poput silovanja ili seksualnog napada dobit će iznose između 500 tisuća i milijuna dolara
Vidi originalni članak

Slučaj bankrota Weinsteinove kompanije te isplate naknada žrtvama pravni je postupak od više desetaka milijuna dolara, ali najveći dio kolača seksualnom predatoru isisat će odvjetnici i stručnjaci koji na njegovom slučaju rade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već dosad su naplatili svoje usluge 26 milijuna dolara, a do kraja postupka sasvim je izvjesno da će povući i preostala tri milijuna, posljednja na računu nekad moćne holivudske mašinerije. 

Žrtve pak neće dobiti pune iznose na koje bi mogli računati da se radi o još uvijek solventnoj kompaniji, a za najteže slučajeve poput silovanja ili seksualnog napada dobit će iznose između 500 tisuća i milijuna dolara.

ZBOG ZLOSTAVLJANJA Žrtve Harveya Weinsteina dobit će 17 milijuna dolara odštete...

The New York Times piše i kako mnoge žrtve nisu zadovoljne nagodbama, no da nisu imali drugih opcija.

U vrijeme trajanja postupka tako su im savjetovali odvjetnički timovi, tvrdeći kako bi na kraju mogle ostati bez ikakve naknade. Istovremeno, Weinstein nije proglasio i osobni bankrot.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Čobo 05.02.2021.

    Gdje se mogu prijaviti da me Harvey silovao.. ili da me siluje?

  • 05.02.2021.

    Joj joj neka me netko siluje za milju dolara...nema filmova pa p...e unovče na ovakav način

  • Analgetik 05.02.2021.

    Gledao sam dr.OZ i bila ona Rose Mcgowan ta glumica je opužila svaku poznatu ličnost da je radila zlostavljanje nad ženama, a sad vi ljudi pregledajte slike na internetu i kako se oblačila kroz karijeru i prosudite sami ,što je istina od ovoga sve koje se plasira u zadnje vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare