To je to što me zanima!

William je proslavio rođendan u privatnosti: Pozirao je s djecom

Na Twitteru palače Kensington, u kojoj žive Kate i William, objavljena je fotografija Williama s troje djece: šestogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i dvogodišnjim sinom Louisom
Vidi originalni članak

Princ William, drugi u redu nasljeđivanja britanskog prijestolja, proslavio je 38. rođendan u privatnosti.

Na Twitteru palače Kensington, u kojoj žive Kate (38) i William, objavljena je fotografija Williama s troje djece: šestogodišnjim princom Georgeom, petogodišnjom princezom Charlotte i dvogodišnjim sinom Louisom.

Kate je uslikala fotografiju ranije ovoga mjeseca. William je najstariji sin Charlesa i princeze Diane, koja je poginula 1997. u automobilskoj nesreći. Na Twitteru Clarencea Housea objavljena je fotografija Charlesa s Williamom, kojeg je zagrlio oko ramena.

WILLIAM SLAVI ROĐENDAN Strepi od javnih govora, a na svadbu je pozvao i beskućnike

- Želim danas poželjeti sretan rođendan vojvodi od Cambridgea! - stoji u objavi.

Buckinghamska palača također je na Twitteru čestitala Williamu rođendan, a podijeljena je i fotografija Williama s troje djece na ljuljački.

William je služio u britanskoj vojsci sedam i po. godina u svojim dvadesetima kao pilot helikoptera. Posljednjih se godina bavi humanitarnim radim na područjima mentalnog zdravlja, beskućništva, konzervacije itd.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • JohnnyBravo 21.06.2020.

    Sinovi mu trebaju pod hitno kupit dobar šampon, da im kosa potraje makar do 18-te. Lik izgleda ko moj deda kad je imao 70.

  • rektalni_alpinista 21.06.2020.

    A ovako bi se reklo 57 rođendan po izgledu na prvu

  • 21.06.2020.

    Preslatka dječica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare