To je to što me zanima!

Windsor bez emocija očekuje 'drugo' kraljevsko vjenčanje

Vjenčanje će ipak uživo prenositi mala komercijalna televizija ITV, no samo, kako ističe 'The Times', zbog inzistiranja nevjestina oca
Vidi originalni članak

Vjenčanje princeze Eugenie, kćeri vojvode od Yorka i unuke kraljice Elizabete II. za Jacka Brooksbanka održat će se u petak u kapeli sv. Georgea u Windsoru i "drugo" je kraljevsko vjenčanje u ovoj godini, no čini se da za njega nema previše interesa medija i javnosti, prenosi britanski tisak. 

OČAJAN ILI ZALJUBLJEN Bivši suprug Meghan Markle iznenadio najavom vjenčanja

Eugenie (28) se udaje za Jacka Brooksbanka (32) u istoj crkvi u kojoj su se vjenčali njezin bratić Harry i bivša američka glumica Meghan Markle.

To je kraljevsko vjenčanje danima prije i poslije punilo stupce portala i novina i izazivalo golem interes javnosti. Britanci se rado sjećaju i vjenčanja princa Williama, starijega Harryjevog brata i Kate Middleton

Princezu Eugenie od Yorka, mlađu kćer princa Andrewa i Sare Ferguson, devetu u redu za nasljedstvo, Britanci smatraju manje važnim članom kraljevske obitelji.

BBC, koji kraljevska vjenčanja smatra iznimno važnim događajem, neće uživo prenositi ceremoniju, što je 'uskomešalo' duhove u Buckinghamskoj palači. Javna britanska tv-mreža je, po pisanju medija, odlučila ne prenositi vjenčanje jer strahuje da će gledanost biti malena i neisplativa.  Vjenčanje će ipak uživo prenositi mala komercijalna televizija ITV, no samo, kako ističe "The Times", zbog inzistiranja nevjestina oca. 

Da nelagoda bude veća, u petak će se u Windsoru okupiti puno manje znatiželjnika nego tijekom vjenčanja Harryja i Meghan kada se na ulicama toga gradića okupilo više od 100.000 ljudi. Neki su ondje kampirali danima prije. U malome gradiću, od Londona udaljenom četrdesetak kilometara, hoteli ovaj put nisu popunjeni. 

No vjenčanje princeze Eugenie bit će raskošnije od Harryjevog. I skuplje, a to joj britanski mediji ne mogu oprostiti. 

LORD IVAR MOUNTBATTEN Presedan: U kraljevskoj obitelji se sprema prvo gay vjenčanje

Svadba će stajati gotovo tri milijuna funta, a platit će ga Elizabeta II. i vojvoda od Yorka. Vjenčanje je planirao 57-godišnji Peregrine Armstrong-Jones koji je bio zadužen za svadbu Victorije i Davida Beckhama. Goste će zabavljati talijanski operni pjevač Andrea Bocelli, a vjenčanju će prisustvovati oko 850 gostiju, u odnosu na 600, koliko ih je bilo na vjenčanju Harryja i Meghan.

Eugenie zasad ne uspijeva osvojiti srca većine svojih sugrađana.

Svadbi će, među ostalima prisustvovati Amal i George Clooney, Cara Delevingne, Kate Moss, Robbie Williams i njegova obitelj, Ellie Goulding, James Blunt, Elton John, Eddie Redmayne i obitelj Beckham.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • surivlaj 10.10.2018.

    Evo ću prdnuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare