To je to što me zanima!

'Wonder Woman': Amazonska vojska priprema se za bitku

Premda nam je i te kako jasno da Amazonke nisu postojale, moramo biti u potpunosti iskreni - pred armiju sastavljenu od ovoliko ljutih žena ne bismo nikad željeli stati
Vidi originalni članak

Kada se sve uzme u obzir, iako nam stiže još par superherojskih filmova, do sada smo već imali poprilično 'nakrcanu' godinu superjunačkim djelima. I dok se svjetovi Kapetana Amerike i X-Mena polagano bliže kraju, onaj iz Warner Bros.-ovog DC Extended Universe-a tek je startao. Snimanje filma 'Wonder Woman', s Gal Gadot u glavnoj ulozi, stiglo je kraju, tako da sad kreće glavnina posla s postprodukcijom.

Glumicu smo prvi put vidjeli u ulozi amazonske princeze ove godine u filmu 'Batman V Superman: Zora pravednika', za koju je dobila pohvale sa svih strana. Hoće li se pohvale nastaviti i u novom filmu sa spomenutom princezom, treba još vidjeti. No sudeći prema slikama sa seta, mi bismo rekli da nas čeka podosta kvalitetno iskustvo.

Uz Gal Gadot u filmu glume i Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, Säid Taghmaoui, David Thewlis, Elena Anaya, Ewen Bremner te Lucy Davis. Na nedavno objavljenoj slici mogle su se vidjeti i Connie Nielsen u ulozi Dianine majke Hippolyte, Robin Wright kao generalicu Antiopu i Lisu Loven Kongsli kao poručnicu Menalippe.

Redateljica je Patty Jenkins, koja se u zadnjih par godina držala malo po strani, praktički bez hitova još od 'Čudovišta' s Charlize Theron u glavnoj ulozi.

'Wonder Woman' u kina dolazi početkom srpnja 2017.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Sir Alan B'Stard 15.06.2016.

    ja bih stao pred njih bez problema. baš da vidim što bi one meni. :o

  • Dr.Gonzo. 15.06.2016.

    Ovaj film ce biti tesko s*anje. Kao i vecina novopecenih holivudskih blockbustera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare