To je to što me zanima!

'Wonder Women' zaradio više od svih filmova u pandemiji...

Premijerno se emitirao 25. prosinca te je tog dana stigao u 2151 američko kino. Samo u novogodišnjem tjednu film je zaradio 118,5 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Nastavak jednog od najuspješnijih filmova iz 2017. godine, 'Wonder Woman 1984', srušio je sve rekorde. Zaradio je više od ijednog drugog filma od pojave pandemije korona virusa. 

Premijerno se emitirao 25. prosinca te je tog dana stigao u 2151 američko kino. Samo u novogodišnjem tjednu film je zaradio 118,5 milijuna kuna. 

FILM STIŽE NA BOŽIĆ 'Wonder Woman 1984' u kinima i na streamingu istovremeno...

U film je utrošeno 200 milijuna dolara, a prije pandemije očekivalo se da će mu zarada biti do milijardu dolara, no to se ipak nije dogodilo. Većina prodanih karata kupljena je na veliko te su se organizirala privatna gledanja.

Iako je zaradio najviše novca u pandemiji, film nije osvojio publiku i dobio je mnoštvo kritika gledatelja. No iz tvrtke Warner Media već su najavili i treći nastavak o popularnoj junakinji, a u glavnoj ulozi bi ponovno trebala biti Gal Gadot (35). 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tomo100brt 10.01.2021.

    U odnosu na prvi dio koji je odličan, ovaj je odličan u negativnom smislu. Iako je kemija Gal Gadot i Chris Pine i ode odlična, ostalo ništa ne valja. Radnja glupa, tema bezveze, ostali glumci loši... Film je smeće kao i većina DCEU filmova. Jedino su im valjali Wonder Woman i Aquaman iako se ni oni ne mogu mjeriti sa trilogijom Vitez tame. Sramota. Vide li ti režiseri i producenti što naprave? Kad će više napraviti neki DC film da bude vrhunski kao trilogija Vitez tame? Najbolji herojski filmovi ikad napravljeni.

  • Obi-Wan Kenobi 07.01.2021.

    Gledao ga prošli vikend i nije mi dobar. Prvi dio je puno bolji.

  • talman 06.01.2021.

    Film je bez veze kao i svi zadnjih godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare